Doodle buatan Cik Nurhusna Syabani Hamzah :)

hello guy's :) welcome ^^ ahahh , semua ni doodle yang una create sendiry ^^ tak lawa lagy lahh sebab una tak pro lagy on doodle :) i'm still newbie ^^ insyaAllah una akan improve doodle una :) yeahhh ! teringin mahu ada tablet doodle sendiri ! huhu :) tapy lambat lagy lah kot nak dapat kann ? HAHA :) btw , nak tahu una lukis doodle gune ape ? yeahhh ^^ anda boleh tekan link "DOODLE" nie :) dowload lah web tuh ^^ sure intresting punyer ^^ semoga korunk pun berjaya mencipta doodle sendiri :) ouhh , nak copy ke ? boleh sajep ^^ credit una yaww ??







Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

29 comments:

  1. nak2 ! nnti saya kredit awak eyy :)

    ReplyDelete
  2. sure you can :) yeahh , thankie ^^

    ReplyDelete
  3. Nak pinjam ek, nanti fiqah credits! comell :D

    ReplyDelete
  4. una xda pun website tuee , click byk kli xkuar hehe

    ReplyDelete
  5. hai Kak Una, saya nak amek salah satu doodle yea~ I'll credit ya! ;) one more thing...kenapa tak kuar2 pun website doodle tuh?

    ReplyDelete
  6. YUUPP :) sure you can sista ^^ ouhh , sis terlupa letak link hahh :) dah letakk dah , eihh ,tinggalkan link acin di shoutbox sis yaa ?? thanks :)

    ReplyDelete
  7. Dear, jom join contest doodles tyra!
    http://lollielicious.blogspot.com/2011/05/cutest-doodles-contest.html

    ReplyDelete
  8. wahh cantik una . i'll credit you

    ReplyDelete
  9. nak nak , nanti credit akak kalau saya guna :)

    ReplyDelete
  10. mana website dia ye? tak ada pun,saya pun nak belajar buat jugak :B

    ReplyDelete
  11. click that words doodle nanty keluar adobe kan ? di situ lah untuk lukis doodle :)

    ReplyDelete
  12. cute :) gune mouse ke or lukis bru scan? hehee

    ReplyDelete
  13. hye, saya ambil salah satu doodle ye..nnti i'll credit u..

    ReplyDelete
  14. knp bile tekan word doodle tu ta de link pon ?

    ReplyDelete
  15. @◕‿◕Syasya◕‿◕
    buat mase nie una tak amik tempahan pun , erm , cm ner eih , nanty una bgtahu di entry :)

    ReplyDelete
  16. @♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥
    okie.syasya amik yang domo couple 2 lah nak buad header bule en?nanty syasya kredit.
    ;0

    ReplyDelete
  17. Saya amik doodle akak yang domo tuu untuk blog http://sour-couple87.blogspot.com/ dan aimishyuu.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=