FREEBIES : wahhhh ! gadget chomel untuk lukis doodle :)


heee :) tgok2 una ade gadget niee ^^ nak lukis pic chomel2 yerrr ? meh sinie mehhh :) huhu . nie code nyerrrr yawww ^^

<object data="http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0//3768/3768733_paint_www.swf" height="340" type="application/x-shockwave-flash" width="480"> </object>

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

48 comments:

  1. wahhhh..best tapi tak pandai lukis..huhuhu

    ReplyDelete
  2. haha :) una mula-mula pun mcm tuh jugak , but keep practice so nnty lame2 pasty boleh punye :)

    ReplyDelete
  3. arrrghhh!!best gilee!!suke sgtsgtsgt!!!

    ReplyDelete
  4. haha :) yuppp tahu tak pee ~ best kannn ! yeayyy :)

    ReplyDelete
  5. code tuuu nak paste kt mana una? :)

    ReplyDelete
  6. paste dalam entry pun boleh jugak :) waktu kita post tuh kann ? nanty ade lahh :)

    ReplyDelete
  7. amek letak kat blog sy. boleh? dun worry i'll put credit by Una :)

    ReplyDelete
  8. Eee comelnya hihi :) Nak ambil boleh ? Plish plish ( k aku memang gedik haha ) Boleh kan kak una ? Hihi thanks :*

    ReplyDelete
  9. wahhh menariknya..Nurrul tak pandai buat doodle ..dlm process belajar...... kak una , nurrul amik taw... nnti nurrul crdit nama kak una.. :)

    ReplyDelete
  10. eme amek eah . i'll credit it to youu (:

    ReplyDelete
  11. Kita amek eh kak Una , jangan risau credit tetap ada untuk Kak Una :)

    ReplyDelete
  12. saya nk try lukis :)
    saya amik tau. credit kak una ;)

    ReplyDelete
  13. Saya ambil ya, nak try. credit kak una :)

    ReplyDelete
  14. sy ambek letak lam blog sy yee ? Nnti sy credit :)

    ReplyDelete
  15. sy amik juga creditkan kak una.

    ReplyDelete
  16. k. una, minta izin ambil code ni yeah.

    ReplyDelete
  17. k. una. macm mane nak letak at entry? bole ke?

    ReplyDelete
  18. @aidaboleh aida , copy paste je code kat atas nie dalam entry , ouhh jangan lupa tekan perkataan compose, then tekan balik html tuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam una... saya dh try post kat compose pastu klik balik html.. nape x jadi???

      Delete
    2. waalaikumussalam.. cube klik html dlu pastuh masukkan code pastuh terus je post.. pastuh view blog balik..

      Delete
  19. mira amek ea :) credit tidak akan dilupakan ><

    ReplyDelete
  20. yeahh ! suke suke . saye ambik yee ! :)
    thank you .

    ReplyDelete
  21. ta jadik pun...dah paste kt entry,tapi ta jadik. dia kua code tu jek.. huhu :(

    ReplyDelete
  22. hi una, awak lukis doodle pakai mouse eh ?

    ReplyDelete
  23. una jawablah soalan saya :<
    please ;)
    sbb kawan saya dia lukis doodle pakai pen mende tah yg boleh connect dgn computer.
    doodle yg una buat lawa lawa jadi kita nak tahu una guna apa sbb yang pro doodle ni kadang kadang guna mouse kengkadang guna pen specific tu la . hee

    ReplyDelete
  24. hyeee ZAHS . sory sebab baru rep . yup una lukis doodle using mouse :) api dah lama una tinggal lukis doodle nie . kekok rase dah tangan nie nak mula melukis ^^ hehehe :D ade guna pen tuh guna tablet . kalau guna mcm tuh lagy best . lagy okei works dia :)

    ReplyDelete
  25. waa terenye lukis doodle pakai mouse. admire ;> thanks una for the reply, saya ingat nak try jugak hihi mana tahu satu hari nanti jadi tere macam una ;>

    ReplyDelete
  26. hehe :D una tak terer lagi lah awak . una pun masih belajar . nak lukis doodle cute2 pun tak rety lagi . terkial2 je tangan nie . hehe :D okeyy ! good luckkk ^^ moga awak berjayaaa :)

    ReplyDelete
  27. comelllll! saya ambil ya

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=