yeahhh :) new doodle cik bk setelah lama tak men-DOODLE ! mehh tgokk Jomm ??

heyyy , semuaaa :) perasan tak cik bk jarang doodle lha sekarang , semua ini gara-gara EXAM ! hahaa :) soo , hary nie cik bk sgt senang haty and ade idea mahu men-DOODLE :) and , and tahu takk cik bk sudah pandai mendoodle 100% meggunakan ADOBE PHOTOSHOP CS5 ! funnn giler tauuu buatt doodle nie :) and yang penting doodle cik bk tak nampak kabut :) tak tahu lha pandangan korunk cm ner kann ? yeahhhh ^^ penat lelah hasil kerja cik bk tauu , jangan COPY!! tanpe CREDIT !! pulak nanty yer ? kalau tanya sure cik bk bagy :) cik bk tak kedekut , seronok tgok org gune hasil kerja cik bk , tapy dengan syarat MINTA IZIN :) tak pernah cik bk nak marah lahhh , ouhhh , yaaa , doodle yang cik bk lukis nie bertemakan coupling :) and domo yang berwarna pinkkk , heeee :D mahu tgok kaaaa ? yeahhh ^^ sure bolehh , sooo , let we drummm rolllll ........??


naaa , simple bukann ? tak cantik maner pon sebab cik bk baru nak belajar guna photoshop nie :) tgn pun terketar2 lagy , and masih banyak yang perlu di perbaiki , tapy kan cute cik bk tgokk :) warna lembut jer ^^ cik bk engat nak buat freebies pulak lah lepas nie :) icon yang kecil2 ke kann ? tapy tuh lah tak tahu biler , btw , sape yang nak amek bgtahu cik bk yer ? cik bk tak marah tauuu :) yang penting CREDIT :) okehh , lhaa , nak dekat maghrib dah nie , cik bk minta izin dulu , salam malam isnin semuanyaa ^^

dah ambil credit lah cik bk ?? ;)

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=