doodle gift part 2 ! yeahh ! D O N E :)

OUHHH ! yeahhh ! D O N E !! :) una sudah siapkan , semoga korunk semua suka okehh ^^ yeahhh , penat tauuu ! demi korunk una siapkan jugak , and then now , dengan rasmi nya doodle gift is CLOSED ! semoga korunk happy dengan doodle masing2 yaaa :) ^^ ouhhh , yaaa, ada yang una sediakan khas buat dia , check2 nama cepatt ^^ adakan anda yang terpilih , dia orang last yang request ^^ soo , akak sediakan doodle itu buat kamu yaa dikk ? jangan lupa ambil ^^

doodle milik : http://sayasayangawalah.blogspot.com/
nota kecil : una tak tahu kamu nak yang mcm mner , jady ini saje lah yang una sempat lukiskan yaa :)
doodle milik : http://ahmooyymunchett.blogspot.com/
nota kecil : akak pun boleh dapat ^^ nie una dah buat kan :) hee :D
doodle milik : http://kakiakukotor.blogspot.com/
nota kecil : yeahh ^^ ini doodle adk yaa ? ambil yer nanty , cool mcm nie jer yang akak tahu buat ! haha :)
doodle milik : http://qurratu-ainlife.blogspot.com/
nota kecil : just simple dik :) hope suka ^^
doodle milik : http://epigurl.blogspot.com/
nota kecil : dear ^^ here is for you :) akak harap tasha suka yaa ?
doodle milik : http://saranghaesolehah.blogspot.com/
nota kecil : here is for you ^^
doodle milik : http://misslovesms.blogspot.com/
nota kecil : here is for youu ^^
nota kecil : http://nabilamembebel.blogspot.com/
nota kecil : maaf yaa kalau tak lawa ^^ semoga kamu suka :)
doodle milik : http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/
nota kecil : syasya here is for you :) hary tuh kata nak buat header kan ? so nie una buat kan untuk kamu new doodle :) kamu lahh yang last request soo , disebabkan una ada masa , here is for you ^^
yeahhh ! everything is donee ^^ thankies pada yang sudi request :) and thankie pada yang sudi buat entry special buat una ^^ una jenguk sorang2 nanty kay , nanty una tinggalkan comment buat korunk ! wahhh , love you all lahhh ! lama2 cara una men-doodle akan lebih improve ^^ suka sangat ! moga korunk semua puas haty yaa dgn doodle yang dah una buatt ^^ selama nie una menggunakan adobe photoshop cs5 nanty mahu training di paint tool sai pulak :) mulakan haty korunk dengan senyuman yaaa ^^ ouhh , btw , seperty yang di beritahu una hanya pilih 10 orang kann ? tapyy tetibe meningkat pulak ! jady una telah siapkan 17 DOODLE dalam masa 2 hari ! ouhh , myy ! penat ! tapy puas hati sebab dapat siapakan :) semoga  korunk puas haty yaaa :) tata semuaa :)

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

13 comments:

  1. Thanks . Cantik saye punye ;)

    ReplyDelete
  2. terimeKASEH adek UNA ..
    :D

    ReplyDelete
  3. terima kasih kak una. nice one :)

    ReplyDelete
  4. tq kak una...suka sangat2 doodle tu...

    ReplyDelete
  5. kenape utk dorng semua comel2 , :'(

    ReplyDelete
  6. @SchA :)
    alahaii , sedih pulak dahh ? hee :D
    una buat simple jer pun , ikot mood dan tgn :) huhu ^^

    ReplyDelete
  7. pndai nye wat doodle..comeyl..:P

    ReplyDelete
  8. cute nyew saya punya..sayang akak..tima kasih..

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=