FREEBIES : background macam cik una :)

picture credit : weheartit.com
lawa kan riben kat ats nie :) una ada buat satu mcm riben kat atas nie , warna putih ^^ belajar sendiri dari Mr.Youtube :) HAHAHA :) hahh , ramai kan yang suka vintage sekarang ! ouhh myyy ! sepp ckett ! kite serupa :) naaaa , soo , hary nie una mahu bagy freebies untuk korunk , kot lah kalau korunk nak ambil kann ? 

http://1.bp.blogspot.com/-NfKoA3mP3c8/TfMztWSYlzI/AAAAAAAAA50/DbDkDoxtG3k/s320/vintagebackground+%25281%2529.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-br1Ou7s1NMI/TfMzwuXpRhI/AAAAAAAAA54/4KqtDXJQ0oc/s320/vintagebackground+%25282%2529.png

http://1.bp.blogspot.com/-IIzYlAi13lA/TfMzz2lSFzI/AAAAAAAAA58/LCyGMAeKrhE/s320/vintagebackground+%25283%2529.png

http://1.bp.blogspot.com/-AkIJUU1i5mk/TfMz2htoZWI/AAAAAAAAA6A/izvQgS23vw0/s320/vintagebackground+%25281%2529.png

 
http://2.bp.blogspot.com/-SBNqkU56IZI/TfM0uIz-XfI/AAAAAAAAA6E/hsqPCF3gUK0/s320/vintagebackground+%25281%2529.png
yang atas sekali tuh main background diaa :) hahaha ^^ una edit pakai adobe photoshop :) wahh , suka belajar tuto adobe niee ^^ boleh trick picture tauuu ^^ huhu :) kalau mahu , ambil aje lah kayy ? and comment una yaaa ? thankiess ^^

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

80 comments:

  1. Okehh,saya ada tengok reben mcm ini tapi berwarna putih hasil kak husna..heee~

    ReplyDelete
  2. comelnyee:))
    saya amik yerr:)

    ReplyDelete
  3. Unaa amek ye. Simpan dalam lappy + letak satu dalam 2nd blog. Hihi :>

    ReplyDelete
  4. sorry sibuk.. sy nk yg first tu.. but, saya tk tahu mcm mn nk ltk dlm blog.. tlg sy please.. tq.. :D

    ReplyDelete
  5. kamu guna template apa yaa ? boleh minta link ??

    ReplyDelete
  6. it's okay.. sy dh ltk background tu.. :) btw, tq bagi sy ambil 1 background..

    ReplyDelete
  7. saya nk amik freebies ni boleh dan creditkan kpd kak una.. :)

    ReplyDelete
  8. telah mengambil satu background chomey kakak >.<

    ReplyDelete
  9. Scha amek satu yea ; ) Thanks kak una ~

    ReplyDelete
  10. hye there.. sya ambik satu k.. heheh.. :)

    ReplyDelete
  11. amik satu yeaa.thanxx kak una

    ReplyDelete
  12. Kak Una .. Apple ambek background yg kedua tuh :D
    Thanx :*

    ReplyDelete
  13. Kali ke-3 tukaq background :'/
    Apple ambek yg last sklie . Thanx :'D

    ReplyDelete
  14. una saya ambik satu.. warna pink.. =) and saya letak blog una dlm bloglist saya... thanks

    ReplyDelete
  15. Kak Una ;'D Diyaa amik 1 okayy ? Btw background tu mmg kabur sikit ke ?

    ReplyDelete
  16. waa! nice. i take one yea:)

    ReplyDelete
  17. cantik..dah lama sya cari..thanks..saya amik stu ye :)

    ReplyDelete
  18. UNNAaaaaaa..saya mtk kbenaran utk amik satuuuuuu.....(",)

    ReplyDelete
  19. Awak, leed ambil satu ya! ty <3

    ReplyDelete
  20. saya amik satu tau , btw comey sangat sangat . thank you :)

    ReplyDelete
  21. Hikma nak satu :)Hee btw , nice freebies *thumbs up*

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=