FREEBIES : Background macam saya part-2 !

heyy , una mahu bagy background macam una part-2 :) tweak the colour using adobe photoshop cs5 :) soo , sape2 yang nak ambil tuh comment saja una yaa ^^ thankiess :) 

http://2.bp.blogspot.com/-zafRXX4ubXI/Tf1YaA9Ab4I/AAAAAAAAA90/oyMs-ZB-o74/s1600/vintagebackground+%25282%2529.png
 http://3.bp.blogspot.com/-kBup9uy43Bs/Tf1YatBReaI/AAAAAAAAA94/xu3Sovi_MNI/s1600/vintagebackground+%25283%2529.png
 http://3.bp.blogspot.com/-K6YvrA9Qdsk/Tf1YbFmRp3I/AAAAAAAAA98/DMZfs6c0qd8/s1600/vintagebackground+%25284%2529.png
 http://1.bp.blogspot.com/-6vRluJIBF6U/Tf1YblWdFHI/AAAAAAAAA-A/nwqUN4vS5ok/s1600/vintagebackground+%25285%2529.png
http://3.bp.blogspot.com/-rdrnJmjMQTA/Tf1Zh2hlwTI/AAAAAAAAA-E/T9FSTLZaEcU/s1600/vintagebackground+%25281%2529.png
kalau ambil bgtahu okeiii :) heee :D thankies semuaaa ^^ 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

161 comments:

  1. aa una. neh mmg untuk yang ada adobe photoshop cs5 jea eh ? kalau yang tade mmg tabole lah eh ? =='

    ReplyDelete
  2. @norazia md.esa

    maksud akak mcm mner yer ?
    background nie una edit pakai adobe :)
    background asal dia yang top sekali ,
    una tak tahu if ade mane2 software yang boleh edit mcm nie , una rety pakai adobe aje ,

    ReplyDelete
  3. mksudnya, background neh, semua blogger boleh guna lah yer ? even tade adobe tuh ? just copy and paste kat edit HTML tuh ea ? and delete code lama ?

    ReplyDelete
  4. @norazia md.esa

    yupp ^^ boleh lah akak , actually backgroun nie una edit bagi ade multiple colour :) for coding blogger sume boleh guna for background :)

    ReplyDelete
  5. mcm mana nak edit kasi multiple color?boleh ajar?thanks~ :D

    ReplyDelete
  6. kak una , kalo nk amek background yg comel2 , ps2 untuk blog yg 2-column punye , amek kat mne ea ? bole kongsi url dye tak ? dh penat mate hanis dok carik kat google tuh .. =)

    ReplyDelete
  7. hanis : maksud hanis background mcm mner ye ? ermm , akak tak tahu lahh . boleh bagi link hanis ? akak tgok sat kayy ?

    ReplyDelete
  8. kak una, nice one. ambik satu ek? ^^

    ReplyDelete
  9. yang last skali tuh sweet sangat !! nurin amek k ^^ thanks

    ReplyDelete
  10. akak sy ambik satu ! >_<
    tq ,,

    ReplyDelete
  11. Kak una , ambil satu yea , dah credit ! Thanks !

    ReplyDelete
  12. Sayaa ambek yg biru tuh 1 tau..Thanx una..

    ReplyDelete
  13. awk sy amik ,
    nnti sy credit kt belog yaa =)

    ReplyDelete
  14. hambek satu ye :D
    tq sebab kongsi yer kak una :)

    ReplyDelete
  15. Kak una.kite amek satu taww (:

    ReplyDelete
  16. una,sye amik stu bckground eyh :)
    thanx dear~

    ReplyDelete
  17. akk , adik amik 1 tw . tenkiu cumell :)

    ReplyDelete
  18. Saya ambil satu, yang warna biru ^__^

    ReplyDelete
  19. ambil satu yek :) blog una dh di credit kan di blog sy.

    ReplyDelete
  20. Kite amek colour pink tau ^^ thanks :-)

    ReplyDelete
  21. saya mbik yg greyy , dah credti thanks akak :>

    ReplyDelete
  22. kakak unaaa, kitaa amek satuu tauu :) thanks .

    ReplyDelete
  23. Akak, saye ambik satu tau. Thankz :)

    ReplyDelete
  24. nak satu okeyy :D

    ReplyDelete
  25. Kak Una, amek satu eh ? Thanks kak :)

    ReplyDelete
  26. Kak Una , amik satu ye ^^ siyesly , blog akak cantik sangat .

    ReplyDelete
  27. saya ambik satu yee (: thanks.

    ReplyDelete
  28. Ambil satu yaa :) Terima Kasih !

    ReplyDelete
  29. kak una,saya amek satu.mekasih :)

    ReplyDelete
  30. saya ambik satu. Thanks kak :)

    ReplyDelete
  31. hai..semua cantik2..
    sy ambik satu.

    ReplyDelete
  32. kak, macam mane nak download photoshop? boleh share sikit? Yang photoshop cs5 freebies akak tu gune 4shared macam mane nak gune lepas download?

    ReplyDelete
  33. salam akq, kte ade amik akq nye bg yg last ye... mntk d halalkn

    ReplyDelete
  34. akak, kalau ade warna oren boleh tak ? :) ngee~

    ReplyDelete
  35. sy ambik satu jgk , kak una .tq ! ;)

    ReplyDelete
  36. saya amik satu . thanks kak una =)

    ReplyDelete
  37. kak mcm mne nk msokkn pki emel ea?

    ReplyDelete
  38. kita amek satu ye kak una. thnks :D

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum.
    saya guna background pink~ terima kaseh :)

    ReplyDelete
  40. Nice background. Ambil satu, ya. TQ ^_^

    ReplyDelete
  41. ambil wana pink ye :) Thanks akak

    ReplyDelete
  42. Dik, akak amek kaler biru ngan grey.

    Thanks! :D

    ReplyDelete
  43. akak..syiqin ambik satu yee...terima kasih

    ReplyDelete
  44. saya guna color purple tuh. thanks kak una :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=