FREEBIES : Background Part 3

Heyy , freebies lagi buat semuaa :) ini background korunk leh guna untuk sidebar , post tittle or background blog korunk sendiri kaii ? saje mahu bantu korunk ^^ una jadikan multiple colour macam biasa :) soo , if nak ambil , ambil saja yaaa ^^

http://4.bp.blogspot.com/-5HhISPkrKpE/Tg6HL493rrI/AAAAAAAABFA/0ud0RuvlNGc/s1600/blueline.png
 http://4.bp.blogspot.com/-xaE6qzT5eKs/Tg6HMA8KpVI/AAAAAAAABFE/ZZerApq0N9s/s1600/greenline.png
http://1.bp.blogspot.com/-Ybi9sX7Dchw/Tg6HMRyAVDI/AAAAAAAABFI/V0-qqJ4jOHc/s1600/greyline.png
 http://3.bp.blogspot.com/-WGFz02z1Qkk/Tg6HM8jr8pI/AAAAAAAABFM/qaFKUAcvWZU/s1600/pinkline.png
http://2.bp.blogspot.com/-b83tujDh1UE/Tg6HNNhmsuI/AAAAAAAABFQ/nI41GXBFyOc/s1600/purpleline.png
okaii , donee ! komen saja kalau korunk ambil ^^
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

156 comments:

  1. ambik and credits to u . thanks . :D

    ReplyDelete
  2. kak unaa..natasha amek satu ea`.

    ReplyDelete
  3. kak una,saya amek yg warna kelabu tu ea:)

    ReplyDelete
  4. kak,saya ambik wrn pink ada pelani tu ea :)

    ReplyDelete
  5. kita amek semua buat kenangan :P

    ReplyDelete
  6. una , una .. kite amek satu ea una omell ;D

    ReplyDelete
  7. tyra ambik eh. first time tgk blog una nmpk cute n soft je..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. saya ambil satu... SAYA SUKA KAN NYAAA>>> XD

    ReplyDelete
  10. Ambik satu yang atas sekali okay ?Muah :* haha

    ReplyDelete
  11. saya ambil satu warna purple . thanks ya!

    ReplyDelete
  12. una sy ambik yg wane purple tu tau
    thanks :)

    ReplyDelete
  13. i've no idea la una. sbb ida slalu jugak tgok blog dia sbb ida folo dia so apa yg dia update ida akan tgok. kalau tak silap, dia ambil tempahan edit blog.

    skali edit rm3. and semuanya base of ur code.

    sory kalau una sentap sbb ida just bg tau jaa. jgn lah deleted, dia yg tak sepatutnya buat cm tu, so that not ur false.

    cuba discuss. erm..

    ReplyDelete
  14. kak una, ed amek yang purple tu kay ?

    ReplyDelete
  15. unaa, ida dapat info yang ada org copy 100% blog ida :( :(

    ReplyDelete
  16. saye amek satu yg kaler grey, THANKYOUU :)

    ReplyDelete
  17. kak una . .sya ambik stu . .sya ambik yg wrn biru ~ :)

    ReplyDelete
  18. Ambik grey, utk comment box :D Thanks!

    ReplyDelete
  19. saya ambek satu ! thanx :D

    ReplyDelete
  20. saya ambek satu eyh akak.. :D thanx..

    ReplyDelete
  21. Saya ambil satu tau kak Una . Thankyou :>

    ReplyDelete
  22. saya ambil blue stripes.. thank you :)

    ReplyDelete
  23. saya ambil warna biru. thank you :)

    ReplyDelete
  24. ambil satu, biru , thanks kak una :)

    ReplyDelete
  25. amik yg atas nun jauh disana tuhhh :P #yg wane biru tuu

    ReplyDelete
  26. akak, sye amik satu ye. trimass.. <3

    ReplyDelete
  27. saya ambil yang warna purple. thanks!

    ReplyDelete
  28. ambil semuaa .. heheh , thanks kak una !

    ReplyDelete
  29. kak Husna, saya amek yg biru tw ! thank u~ :)

    ReplyDelete
  30. Sys Una . Adek amek satu yerr ^_^v

    ReplyDelete
  31. Thanks kak. saya amek warna biruuu ae?

    ReplyDelete
  32. :) una . . saya amik satu tau . . :D tq . .

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=