FREEBIES : Background Part 4

heyyy , freebies lagy :) background blog macam una lagy , huhu :) kalau nak comment saja yaa ? tweak it lagi using adobe photoshop :) wheee ,

http://3.bp.blogspot.com/-MafnblZIRqc/Thj5VrJvSOI/AAAAAAAABJk/ltU4BoaimBQ/s200/blueflower.png
 http://1.bp.blogspot.com/-b6js3vjNQpQ/Thj5aL-NonI/AAAAAAAABJo/6FeFY9YdJ4c/s200/greenflower.png
 
http://3.bp.blogspot.com/-7eJyw89Ohyc/Thj5d-u-KXI/AAAAAAAABJs/t-rrIHenfls/s200/greyflower.png
 http://2.bp.blogspot.com/-QkMHCQjTUDo/Thj5hu-QalI/AAAAAAAABJw/cSISwvxHkAY/s200/pinkflower.png
http://1.bp.blogspot.com/-ME4qigDhf2c/Thj5oRZEthI/AAAAAAAABJ0/33eysumHaYM/s200/purpleflower.png
http://1.bp.blogspot.com/-dBAP5iMyPP0/Thj7E0bzjSI/AAAAAAAABJ4/MZYtbrJ28QE/s200/orangeflower.png
nota kecil :
kalau ambil bgtahu yerrr ? love you <3 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

175 comments:

  1. amek satu :D . lama dah cari background ni . nanti amee credss

    ReplyDelete
  2. hee :D tak kredit pun tak pe amee :) btw , ape link kamu ?

    ReplyDelete
  3. amek satu yg warna biru , sume cantek ;D

    ReplyDelete
  4. ambik satu yang warna biru tu:)dah banyak kali dah amek freebies dari kak una ~hehe

    ReplyDelete
  5. diana : thanks :)
    #sugarvsmilk : okeyy , can you leave your link ?

    ReplyDelete
  6. yay!amek satu kaler purple..

    ReplyDelete
  7. Akak, kiteww amek then save dalam lappy ye. Serious omel :3 Teringin nak tweak sendiri ikut tuto akak tapi still tak jadi, wuwuwuwu T_____T haha

    ReplyDelete
  8. whee :D okey dear ^^ senang je lah dik tuto tuh , akak kan dah buat ? try tengok elok2 yee ?

    ReplyDelete
  9. Akak, saya ambik satu ye? Yang warna grey tu, terimakasih :)

    ReplyDelete
  10. kak una sy nak ambik yg biru tu yer..
    thx :)

    ReplyDelete
  11. aaww...suke yg bawah skali...i take one :)

    ReplyDelete
  12. hye kak una.sy ambik yg kaler pink yeaa.tq :D

    ReplyDelete
  13. saya nak ambik satu yaa :'> thanks <3

    ReplyDelete
  14. thank you som uch sister yg comel!

    ReplyDelete
  15. dear, saya amek wane pink k . tq :) lawa sangat :)

    ReplyDelete
  16. saya ambik satu warna purple . Thanks sis Una ;D

    ReplyDelete
  17. sayaaa ambil 1 yaaa :) terima kasih :D

    ReplyDelete
  18. hye dear. saya amik satu keyh. thank you :)

    ReplyDelete
  19. sayee amek yg warne pink . makasih.

    ReplyDelete
  20. kak una , adek ambil satu yg pinky k? Nanti credit :)

    ReplyDelete
  21. Sis, saya ambil satu. Warna biru. Terima kasih ^^

    ReplyDelete
  22. Saya ambik satu :D
    And saya akan credit .

    ReplyDelete
  23. Hello awk . Kita nak ambik yang purple satu :)

    ReplyDelete
  24. akak.. saya amik satu taw! yang wrne purple hee~

    ReplyDelete
  25. cantik sume cntik . nk amek 1 ! :)

    ReplyDelete
  26. Hi! Terima kasih byk2 sebab share background ni.. dah lama sue cari.. lebiu, kak!! <3

    ReplyDelete
  27. Salam . Hi , ambil 1 . Thanks . :)

    ReplyDelete
  28. Kak Una , kita nak wane purple tu eh. Terima Kasih Kak Una #nada cakap kat cikgu. Heee

    ReplyDelete
  29. sy amek stu , comel lha , >.<

    ReplyDelete
  30. dear.. sis mik yg wrna pink tau.. tq dak comel^^

    ReplyDelete
  31. dear kak una , amek satu eh ? :) cantek sangat3 ~

    ReplyDelete
  32. Awak,saya ambik satu ye. hee :3 cantik sangat :)

    ReplyDelete
  33. ambil satu , biru ! thanks kak una :)

    ReplyDelete
  34. Amik satu tau? ok dah creditkan sekali :)

    ReplyDelete
  35. saya ambik satu :D ! warna pink , but how nak letak kat mane ?

    ReplyDelete
  36. nak 1 ,tp code2 ni nak paste kn kt mana?

    ReplyDelete
  37. Woaahh, dah lame cari background nih. Thanks kak, comel^^ Ambik satu yer^^

    ReplyDelete
  38. Kak , satu tau . SUKA SANGAD :)

    ReplyDelete
  39. saya ambik satu .
    hulamak . semua lawa laah . hee

    :)

    ReplyDelete
  40. akk , aina ambik satu kay ? thankyou :) hehe

    ReplyDelete
  41. akk , saya ambik satu :D www.awesomestoryofus.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. awak, mia amik yang oren yaa :)

    ReplyDelete
  43. saya ambk satu yer.kalr hijau .terima kaseh :)

    ReplyDelete
  44. aimk yg warna pink taw. thnks ^_^

    ReplyDelete
  45. Cantik semuanya , saya ambil warna pink , Terima Kasih (; Hah , btw , saya dah credit (:

    ReplyDelete
  46. Mel amik satu yee . Untuk blog lagi 1 . :)

    ReplyDelete
  47. kak una amik 2 tau! pink n purple flower :) thanks

    ReplyDelete
  48. i amek okayy. cantiklah. i amek okayy. you are the best !

    ReplyDelete
  49. kak una amik satu :) wane oren :)

    ReplyDelete
  50. Hameq ea background ni buad freebies? then nty kite credit kad akaq ok.

    ReplyDelete
  51. akak, saya amek satu ye yg wne pink tu ^^

    ReplyDelete
  52. Tak jadi ambekk yang tadi . Ambek yg ni , purple :)
    Hee ~

    ReplyDelete
  53. Hi sis . Ambik purple stu :) Thanks

    ReplyDelete
  54. sye amik yg wrne pink tu eh kak una. Thanks! ^_^

    ReplyDelete
  55. Saya Ambil Satu Yang Warna Pink...
    Thanks!!

    ReplyDelete
  56. akak, sya ambik satu yea :) thanks for the freebies ya. follow me - syaayaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. Assalamualaikum. Saya amik satu, ye. Thanks :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=