FREEBIES : Background part-5 (own made)

Your Daily Source of Everything Cute HERE!
ouhhh , yeahhh ! una berjaya buat background sendiri yawww ! dengan menggunakan adobe photoshop cs5 ! simple giler + senang yaww nak buat :) but just polka dot je lah yang una mampu buat , hasilnyaa ? tengok background blog una ? lawa takk ? soo , nanty bile korunk letak kat blog korunk background jadi mcm una lahh , simple je una buat :) kalau ambil bgtahu tauu ? thankss :D

Small Polkadot Background

http://4.bp.blogspot.com/-gEtgTNtoO6E/TifuFF1mSRI/AAAAAAAABPg/PxJB2Y-Gh9o/s1600/blue.png
 http://2.bp.blogspot.com/-AbJ_uauCC3Q/TifuFac9AXI/AAAAAAAABPk/plykjCYw2tA/s1600/green.png
http://4.bp.blogspot.com/-LR73Qw6zvhE/TifuF_ph9vI/AAAAAAAABPo/zGxsogGH-6k/s1600/purple.png
http://3.bp.blogspot.com/-2QzIAgsoC7w/TsSd6iDFb_I/AAAAAAAAB8Q/mh81J0LsU74/s1600/th_pink.png

Big Polkadot Background

http://4.bp.blogspot.com/-BirdAe12TQE/Tif0lK5BBJI/AAAAAAAABPs/zACVwhppP4E/s1600/bigblue.png
http://4.bp.blogspot.com/-LZWygzgd7dQ/Tif0ldLT0PI/AAAAAAAABPw/epVBhHfesnY/s1600/biggreen.png
http://2.bp.blogspot.com/-zQ3ki7LtdhU/Tif0lykY-7I/AAAAAAAABP0/m2I8PFn0mBY/s1600/bigpink.png
http://3.bp.blogspot.com/-BOGSJuq3eag/Tif0mIQZieI/AAAAAAAABP4/LYl7F5Raf1A/s1600/bigpurple.png

nota kecil :
lepas nie boleh buat cg doodle dan scribbles kan ? hahaha :D trying first , practice make perfect ^^ kalau mahu guna comment saja tauu ? 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

147 comments:

  1. waaa, pandai laa una buat. kreatif ;D

    ReplyDelete
  2. whoa ! cmne una buat ? boleh ajarkan tak ?

    ReplyDelete
  3. sys una :) cantik , tapi mcm mane mau amek ?

    ReplyDelete
  4. kak una , sarah nak amik warna purple kecik :D

    ReplyDelete
  5. Sys . mcm mane nak ambil background nie ?

    ReplyDelete
  6. CC ambik satu ek polka dot cumil2 nie

    Mmg dah lama mencari background dot dot yang cute cenggini ^_____________^

    ReplyDelete
  7. awak awak , saya amek satu tauuuu .

    ReplyDelete
  8. i took the first one :) its cute. ty

    ReplyDelete
  9. HIHI . qis ta tahu lah nak guna macam mana background macam ni . ada tuto ta ?

    #biasa la , qis memang serious ta tau bende ni . Hee ~

    ReplyDelete
  10. hee, nak satu tauu . terima kasihh :)

    ReplyDelete
  11. tiRa amek yg purple tuh tau! thanks :D

    ReplyDelete
  12. saye ambil big pink punya.. thanks !

    ReplyDelete
  13. cntik la .. sy amik ye =] mekasih byk2 ye kak una .

    ReplyDelete
  14. akak...nak yg wrne ungu tu taw! hee :)

    ReplyDelete
  15. awak, saya amik satu yer.
    thanks :)

    ReplyDelete
  16. amik kaler biru. nanti saya kredits :)

    ReplyDelete
  17. akak..amek 1 erkkk..
    macehh..
    http://aienapunyastory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. sue amik yg small blue one, okay! ;) cutee sgt2!

    ReplyDelete
  19. akak ambik satu kehhhh...terima kasih..<3

    ReplyDelete
  20. kita amik tau kak Una , ! <3
    Terima kasih , ! ^^

    ReplyDelete
  21. amik satu yg wane biru :) syg awak !

    ReplyDelete
  22. saya amik yang warna pink yea. thanks!

    ReplyDelete
  23. nak satu ye...^^..thankz kakak syg..

    ReplyDelete
  24. nurul amek yg pink bulat kecik-kecik tuu ^^, tenkiuu una..

    ReplyDelete
  25. Nak amik satu. But mcm mana nak buat nya? Nak kena letak dekat mana? Sorry una, fara byk tanya :)

    ReplyDelete
  26. kak una . shiqin nk ambik satu okie

    ReplyDelete
  27. zulaikha ambik yg biru kcik tu .hehe .tq kak una !

    ReplyDelete
  28. Saya amek satu yee :) Btw, thanks.

    ReplyDelete
  29. Saye ambik satu colour purple :)

    ReplyDelete
  30. sis una, saya nak satu ea? comel la BG tu ^^

    ReplyDelete
  31. nak guna tp sgala nya yg kita da edit for template tu will be change x ?? tq !!

    ReplyDelete
  32. Ambik ye , nanti wani kredit kat akak

    ReplyDelete
  33. semekom..akak..tumpang lalu..hehehe..dek cik amik satu aww..>_<

    ReplyDelete
  34. izinkn amik satu ea. una..hee

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=