FREEBIES : Font chomel-chomel gitu !

Asslamualaikum semua ^^ heyy , hari nie mahu bagi freebies font2 chomel okeyy ? dah lame sebenarnya ada orang request , maaf yaa sebab baru nak buat :) okeyy , nanty click aje gambar untuk ke link and terus download font okeyy ? jadii , semoga berjaya ^^










 Nota Kecil : 
hope ini dapat membantu korunk ? eihh , jangan lupa join contest una tuh yer ?


Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

53 comments:

  1. Una, you so kind. Thank you! Dah lama hana carik font vanilla tu :D

    ReplyDelete
  2. Hana : heee :) just sharing it hana ^^
    dea : you can take it ^^

    ReplyDelete
  3. dah lama dilla cari font nomor satu tu,
    thankie kak :D

    ReplyDelete
  4. sis , da download then , mcmne na gune ?
    #budk baru blaja#

    ReplyDelete
  5. bila dah download , tengok kene extract tak ? if kene just click the button and save in your document :) then bila dah save , tengok dekat control panel then search for "font" then nanty install lah :)

    ReplyDelete
  6. una , best la tak kedekut :) suka suka
    kak dyan letak blog una dalam bloglist tutor . hope u dont mind . *dah la pernah tolong i buat header :D heee

    ReplyDelete
  7. hee :D kak diyan kita sa blogger patut berkongsi , buat apa jadi kedekut :) sharing is caring kann ? whee :D

    ReplyDelete
  8. lau font yg mcm header kak una tu font ape ?

    ReplyDelete
  9. ape name tulisan yg kak una gune untok header tu ?

    ReplyDelete
  10. Thanks :D Lama saya carik font Lemons can Fly tuh :D Thanks again !

    ReplyDelete
  11. Akak ? Adeq da extract , tp takde pon dlm control panel tuh . :(

    ReplyDelete
  12. Una , control panel tuu kat manaa ehh ? dah exrect dah but mcm mana nak guna dkat blog eh ?

    ReplyDelete
  13. Kaq,ape font yang akaq guna kat header tuh ?

    ReplyDelete
  14. akaq , lepas dh install macam mana nk gune ?

    ReplyDelete
  15. Erm,Selepas download nak kena buat macam mana? ^^ kak una terang bulat sebab tk berapa faham :)

    ReplyDelete
  16. tengkiu bwat font nehh ! kta amek yg Denne Etude tu . Comel sgt !

    ReplyDelete
  17. thanzzz kak una....:D.....erysha amek yg ''beautiful every time '' tu taw..:D

    ReplyDelete
  18. berkenan dengan beautiful every time. thanks for sharing una ! :P

    ReplyDelete
  19. mohon mintak download boleh takk ?? :)

    ReplyDelete
  20. kak una,boley x sye nk ambik stu???thnx

    ReplyDelete
  21. thanks for this font... semua cute-cute.. :D

    ReplyDelete
  22. kak una nape cye buat ta boleh erx .? cm ane niy .. cye da install lpaz toe na uat pewr .? tlg ajr cye blh ta .? :)

    ReplyDelete
  23. Sayaa download yaa :)) kak una.. tulisan header kak una yg http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com tu font ape yekk? \(' ^ ' )/ sory klau menyusahkan :)

    ReplyDelete
  24. kak una, lps download font , slps ya pa ? sori kalau menyusahkan jer...

    ReplyDelete
  25. dah ade tuto dik dekat list tuto akak mcm mana nak download font nie ^^ nanty adek search kat list tuto akak tuh yer ??

    ReplyDelete
  26. smart la kak una ! semua ni saya suka la !! geram ni xD .. amik semua ! thank you ~

    ReplyDelete
  27. asalamualaikum kak una..say nk tanya sebab saya x paham..masalhnyer macam nih..bile saya habis download,saya show in folder.lepas tuh dier x de keluar kotak yg hamster tuh..dia hanya akan keluar 2 file iaitu notepad dan sample tulisan tuh.tolong balas yer kak una..saya giler x paham..

    ReplyDelete
  28. @Atikah Jaybee wslm dik :) ouhh , akak rasa adik gunakan software yang berbeza ..

    ReplyDelete
  29. Kenapa dia tak save? Selepas saya pergi control panel-> font->paste->pas2 close window->bukak balik hilang. Soalannya kenapa dia tak save selepas itu??

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=