FREEBIES : sidebar image

heyy , ini freebies buat anda :) dah ambil ? komen una yaa ^^ tak marah pun kalau korunk ambil , ouhh , sebelum terlupa bagi tak tahu apa kegunaannya sila tengok ini TUTO

http://2.bp.blogspot.com/-O9rXXn3-wq8/Tg267h8bndI/AAAAAAAABDQ/bxibeGXCE6Y/s1600/freebiessidebar.png
 http://3.bp.blogspot.com/-lqcKEJV7n0A/Tg267-D8lNI/AAAAAAAABDU/YhLspt5kp6M/s1600/freebiessidebar1.png
 http://1.bp.blogspot.com/-IHZzpKNQG1E/Tg268bDH5nI/AAAAAAAABDY/tkPA1cn00QU/s1600/freebiessidebar2.png
 http://1.bp.blogspot.com/-Bm112LThypY/Tg268-odavI/AAAAAAAABDc/X4U2LGxBV5U/s1600/freebiessidebar3.png
 http://4.bp.blogspot.com/-QL2ligC4hLY/Tg269VInjyI/AAAAAAAABDg/ID0ZzAytxvA/s1600/freebiessidebar4.png
 http://4.bp.blogspot.com/-gyDLbG9Qfi0/Tg26963WcqI/AAAAAAAABDk/YMyj1A9La68/s1600/freebiessidebar5.png
 http://3.bp.blogspot.com/-UhDNslVwV30/Tg26-exok5I/AAAAAAAABDo/2OAWkxopH28/s1600/freebiessidebar6.png
http://4.bp.blogspot.com/-uE3Qbiom-bg/Tg26-kalpgI/AAAAAAAABDs/PC1tUxjY0zY/s1600/freebiessidebar7.png

simple je nie , hope korunk sudi lah ambil ^^ thanks yaaaa :)
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

113 comments:

  1. amek yg rose tuhh tw ! hee ~ :)

    ReplyDelete
  2. cik jannah : thanks yaaa ^^
    momo : yeahh , you will ^^

    ReplyDelete
  3. saya ambil ya :)) comel laa una buat ^______^

    ReplyDelete
  4. okaii hanis ^^ of coz you can btw can i have ur link ? :)

    ReplyDelete
  5. Kak una , kalau izyan amek akak una punye ni kan , mcm mana nak letak ye ?

    ReplyDelete
  6. lahh , tak menjadi ?
    una tak tahu lah , sebab una but jadi je , lagipun nie coding washed denim :)

    ReplyDelete
  7. WAAAAAA... Cutenyerrrrr....... Saya Nak.. Saya Nak.. XD

    ReplyDelete
  8. una...nie boley amik ke ? saya takot awk mara jee...nie untok header kan...and mcm mne nk tulis name ea dkt header tu ?

    ReplyDelete
  9. arekish : heee :D ambil saja ^^
    nurul : msty lah boleh , tak marah pun lahh , awak comment saja ^^ saya bagi freebies nie tuk korunk semua , ouhh , yang kat header tuh una edit kat photoshop ^^

    ReplyDelete
  10. Akak, saya ambik satu ye, terima kasih :) Credit saya dah letak :)

    ReplyDelete
  11. : ) nice Qite amex yg ade cmre tOo tau : ))

    ReplyDelete
  12. comel lah semua, adik ambil yang rainbow tuh yaa

    ReplyDelete
  13. aww aww cuteee :) amek satu ea? thanks !

    ReplyDelete
  14. una , mcm mana nk guna nie , tak faham lah

    ReplyDelete
  15. saya amek yg ada bunga ros tu yee :) Terima Kasih :))

    ReplyDelete
  16. macam mana nak letak tulisan dalam nie ? -.-

    ReplyDelete
  17. awak-2 , sy amek niee boleh ? thanks (;

    ReplyDelete
  18. nak ambik satu ye (: byk freebies ! like ! like !

    ReplyDelete
  19. sy amek satu :) terima kasih...

    ReplyDelete
  20. ida amek yg first tp ida twist warna ^^< tq

    ReplyDelete
  21. saya ambil yang rose. thanks!

    ReplyDelete
  22. comelnya...nk curik satuh tau.. XDD

    ReplyDelete
  23. saya amixx satu ya ;]
    terima kasihh ~
    blogg akak memey TERBAEX

    ReplyDelete
  24. boleyh tanye tak mane dapat icon yang comel mcm muke awak too hehe...yg adew kat dlm bende to suke sgt

    ReplyDelete
  25. Kak Una! kite ambil 2 tau sidebar 5 & 6 <3 Tengs

    ReplyDelete
  26. akq, sy ambik yg rainbow tu yea .. ^^

    ReplyDelete
  27. akak...saya amik yg gambar bunny tu tau... seswai ngan blog saya....arigatou gazaimasu

    ReplyDelete
  28. curie due okeyy .yg pelangi ngan camera tuh okeyy

    ReplyDelete
  29. eyt!nk amik satu..wane purple.hee//thx-)

    ReplyDelete
  30. akak amik yang bear atas tuh yea , comel :) btw, akak punye x kua lah tulisan . nak click kat situ nak tgok tp xboleh lak . haha . thanks alot .. byk akak belajar . hihih

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum una..kt amik 2 ye..time kasih :)

    ReplyDelete
  32. una , tak jadik la. dia punya huruf tak keluar. kenapa ek ?

    ReplyDelete
  33. nak satu yer kak una.. nak rabbit tomey tu..

    ReplyDelete
  34. Ambik satu tauu Kak Una . Comeeeeel XD

    ReplyDelete
  35. Una, CC hambek 1 yer..tq muah muah

    ReplyDelete
  36. kak , saya ambik yg rainbow tu yer ^^

    ReplyDelete
  37. Akak, saya jumpa satu blogger dia re-freebies semua sidebar image yg akak jumpa ni.

    http://aienstory-aien.blogspot.com/2011/11/freebies-sidebar-image.html

    ReplyDelete
  38. sye amek 1 ea ?? terima kasih.. =)

    ReplyDelete
  39. cutenya..jom singgah blog saya..saya ni newbie :) <a href="http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/01/free-percuma-html-code-islamic-widget.html>Dapatkan MOTIVASI AL-QURAN skrg</a>

    ReplyDelete
  40. Tak silap , icon sume ne dari Thechocogoodies kan ? Kenape tak credits ? ;)

    ReplyDelete
  41. comel . kita ambik ea ? hee thanks sangat :)

    ReplyDelete
  42. salam akak!sy baru lagi dalam blog ni.sy nk mencantikkan blog sy.. sy xboley nk buat la..tak reti..boleh tolong ajarkan?

    ReplyDelete
  43. hyee sis ifaa amek yg paris , thank u ;)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=