TUTORIAL : Border shadow

nampak ape yang una arrowkan ? okeyy , jom mulaa :)

First go to ur Dashboard > Design > Edit HTML then click ctrl + F to search this code :
#content-wrapper {
thenn , selepas code nie korunk copy paste code yang kat bawah nie kay ?

-moz-box-shadow: 0 0 5px 5px #000000;
-webkit-box-shadow: 0 0 5px 5px #000000;
box-shadow: 0 0 5px 5px #000000;

dah buat korunk preview lah , kalau  dah jadi korunk save kayy ?

BIRU : yang nie korunk boleh tukar colour shadow nyer kat SINI
nota kecil :
ini hanya untuk pengguna washed denim yaaa :)

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

33 comments:

  1. Thank you kak Una, saya guna ok :)

    ReplyDelete
  2. Akk farina credit tuto nie kat blog farina :)

    ReplyDelete
  3. akak , kalau untuk simple template mcm mna ?

    ReplyDelete
  4. Kakk , tk jumpaa pon CODE nyaa -,-' kita nak sgat ade benda niyhh dkat blog kita >.<

    ReplyDelete
  5. napa x jadi ye?dia makin tajam ada la

    ReplyDelete
  6. Kak , classic template tak boleh buat ke ? :(

    ReplyDelete
  7. Kak una,kita share tuto nie kat blog kita. Kita credit dia sekali tau. ^^

    ReplyDelete
  8. nasib ada blogger sekarang yg byk buat tuto.THANKS AKAK una.

    ReplyDelete
  9. i ctrl F then letak code tuu , dia tak keluar puun :(

    ReplyDelete
  10. copy tuto akak..sye dah credit..

    ReplyDelete
  11. Wuw!! Blog sye nmpk ayu~ Thanks for the tuto.. ^_^

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=