FREEBIES : Header For You - part 1

Alhamdulillah akhirnya una berjaya jugak nak bagi freebies header nie untuk korunk , actually hasrat nak bagi header nie sebab followers una dah capai 1000+ tapi baru hari nie una dapat buat :) una buat tak de lah cantik mana , simple saja :) harap followers una suka okey ? una dapat bagi nie je untuk korunk , ambil lah :) semua header hasil daripada gambar-gambar dari cherrybam.com :) una tak ambil dari sesiapa pun , cari sendiri :) naa , jadi ini lah hasilnyaa header buat korunk semuaa :D semogaa sukaa ^^

WIDTH : 890px
HEIGHT : 300px
Header 1
Header 2
Header 3

NOTA BIT BOTT :

Semoga korunk semua suka dengan freebies kali nie :) just untuk korunk <3 untuk ambil header klik saje link tuh :) nanty dia kuar kat new tab then korunk boleh copy gambar mcm biasa okeyy :)


TINGGALKAN LINK BLOG KALAU BOLEH YAA :) THANKSS :D

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

586 comments:

  1. comel. thanks. Sya amek sume. tautau. anyways Una tk buat tempahan blog ke? klau buat, Sya nak lahh! ;)

    ReplyDelete
  2. sis , ieqa amik ea ?

    ReplyDelete
  3. Lawanyee , Nad ambik okayyy . Thanks Una :)

    ReplyDelete
  4. http://sarahanimismyname.blogspot.com/

    sy amik taw una . tq , follow la blog sy tp ugly la . tak ciap lagi :D

    ReplyDelete
  5. Kakak header ketiga itu yg perkataan #I am style in my word's tu apa nama fonts tu? Thankkyouu, syg akak :D

    ReplyDelete
  6. ambil satu :) http://imthejokerjh.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. kak una..saya nk share leh x.. saya credit k

    ReplyDelete
  8. amek yg bawah sekali :D . comeel comel! :>

    ReplyDelete
  9. Kak Una , amik satu k , cntk sangat !!

    ReplyDelete
  10. saye ambek yerrr :)

    http://lukisanrahsiahearty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. wuuu. comelnye and cantk kak una buwad !! nk amek satu ? :D

    ReplyDelete
  12. So cute n trendy. Kak Husna memang best! :)

    ReplyDelete
  13. akk mmg baik saia syg anda! ia comel !

    ReplyDelete
  14. http://takesahpon.blogspot.com
    amik satu aw ^^' tq :)

    ReplyDelete
  15. saya ambek satuu tauu hehe yg first sekali.

    ReplyDelete
  16. akak, yg ayat "make the world love you" tu akak guna font ape ? :)

    ReplyDelete
  17. Kak, saya amik satu tau.. Kebetulan.. Saya tak buat header lagi tak de masa.. So, saya guna yg ni dul ye?Kak, saya amik satu tau.. Kebetulan.. Saya tak buat header lagi tak de masa.. So, saya guna yg ni dul ye?

    ReplyDelete
  18. Saya ambil header num 2 . Thanks kak una .

    ReplyDelete
  19. ahkirnya ada gak.thanks, syg awk .. ..

    ReplyDelete
  20. ok sy ambek 1 keh ? nt, sy creditskn. mgu depan (:
    http://beloggsigediks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. comel , ilah ambk satu eh :)

    ReplyDelete
  22. I ambik satu kay , hihi ! thanks ;)

    ReplyDelete
  23. Comell ! Akk Una sya amek 1 tauu ! ;D

    ReplyDelete
  24. wah , cantek . nak2 . hehe ^^ thanks kak una

    ReplyDelete
  25. wah , cntikk la . Fynaz ambil satu K.Una :)

    ReplyDelete
  26. kak unaa,buat la header yg mcm kak una pulak, :)

    ReplyDelete
  27. saya amek satu !
    ngee , sume comel . geram ! :)

    ReplyDelete
  28. comel la header tu.. saye amek satuh tau.. hehe =]

    ReplyDelete
  29. wah , comel la ! . saya amek satu taww . thanks ! :D

    ReplyDelete
  30. kak una... saye amek yg bwah skli 2 tau....tq...luv u...

    ReplyDelete
  31. una chumell , akak ambik eh! hee :D

    ReplyDelete
  32. Saya amek header no. 3. Terima kasih banyak banyak banyak banyak. Hee :)

    ReplyDelete
  33. saya ambik satu yeh ^_^

    revelisya.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. Kak Una, saya amik nombo 3.. Tapi saya tak kedit kat akak lagi.. Nanti saya akan buat kredit kat akak tau.. :D thanks kak :)

    ReplyDelete
  35. Ambik satu ye akk :)
    Thnks a lot :D

    ReplyDelete
  36. kita amek satu tau.no 3.tq <3

    belogjuryn.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. cantikk header .bole ambek satu ?

    ReplyDelete
  38. Thanks for the header :) Sumpah, cantik gila header tu. amik satu kay :D

    ReplyDelete
  39. http://ourstorywhenwewasyoung.blogspot.com , sye amek ehh :D

    ReplyDelete
  40. chanteknyer.. wanie amek jugak yer :)

    ReplyDelete
  41. sys saye ambek satu yea :)
    thnx

    ReplyDelete
  42. salam una,
    kita amek header no 1 ye.
    buat masa sekarang kita letak dulu. nanti bila kita free kita edit n letak credit untuk una ye?

    thanks love <3

    ReplyDelete
  43. kak una, saya amek satu taw :))

    http://primacassie.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. amek header yang no 2 tuu tau. Thankyoouu, sangat comel laaa :)

    ReplyDelete
  45. saya ambil freebies awak yg comel nii ya..Thankkkkk yoooouuu...

    ReplyDelete
  46. amik header no 1 & 2 ye !!

    ReplyDelete
  47. ambek yamg ade pe-pe-pelangiii tuh, comel . thanks una

    ReplyDelete
  48. amek header cun ne tawwww :) tq youu .

    ReplyDelete
  49. nanak satu! saia amek yer :)). bleh tak nak mntk bwatkan header?

    ReplyDelete
  50. kak . saya amek satu :)
    http://belog-eka.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. Saya ambil Header no 2 :) terima kasih !

    ReplyDelete
  52. saya guna . Thanks a lott kak Una :DD

    ReplyDelete
  53. saya rompak satu ya , awak punya header hihi ^-^

    ReplyDelete
  54. amik stu . anyway nice blog sgt2 !

    ReplyDelete
  55. kak Unaa , iteww amekk semuaa ea . tima kasehh !!

    ReplyDelete
  56. header 3 has been taken by me. thx Kak Una !

    ReplyDelete
  57. Hihihi. Tite ambil satu okay? Yang number1 tu paling cantik :)

    ReplyDelete
  58. Pyka amek satu ye yg first one tu. Hee, thanks Una :)

    ReplyDelete
  59. Kite amek satu kayy? ^^ thanks :-)

    ReplyDelete
  60. sis , Yana ambil satu ea ? Thank you

    http://peminatchocolate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  61. nak ambl stu ye . (: http://alyie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  62. kak una ~ boleh tak buat tuto pasal header ? fatin dah lama nak buat header sendiri tapi tak tau .

    ReplyDelete
  63. budakk baru nakk blogging . amek satu ya :)

    ReplyDelete
  64. kak una nak jugak ! kita amek yang header kedua yar (: tengs ! semua comel >,<

    ReplyDelete
  65. saya ambil satu , thanks (:

    ReplyDelete
  66. saya ambil satu and this is my link to my blog
    http://imankarmilla1999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  67. http://illyafatihah.blogspot.com/
    ambil ya :3

    ReplyDelete
  68. kita ambek satu :) terima kasihh

    ReplyDelete
  69. Saya ambik satu tau ;) Comellllllll xD

    ReplyDelete
  70. http://potpethanim.blogspot.com.
    tengs bagi tutorial :)

    ReplyDelete
  71. awak awak saya amek satu yawww :)
    ni link blog titeww
    hehe
    iloveyou-mydiaryy.blogspot.com

    ReplyDelete
  72. akak , myra amek 1 cun ahh ! THANKS :D

    ReplyDelete
  73. saye amik yang header 1 yer..ni blog saye http://sayeamirah.blogspot.com...terime kasih.. :)

    ReplyDelete
  74. akaq , amek satu ye ? thanx ;)

    ReplyDelete
  75. Akak, kita amik satu ek? :) thanks untuk tutorial akak.. saya gune sikit jer.. :)

    ReplyDelete
  76. saya ambik satu :D thank you comel gilaa

    ReplyDelete
  77. take one yang atas sekali untuk blog tester.

    ReplyDelete
  78. Akak Una , thnkyou very much !
    Ilafyouuuuuu <3

    ReplyDelete
  79. sy amik she sunshine ye . thanks :)

    ReplyDelete
  80. http://xxaboutofsyiqaxx.blogspot.com/ MIYH LINK BLOG KITE . KITE AMEK TAW .

    ReplyDelete
  81. , saya amik satu :) thankyouuuuuu yaa !

    ReplyDelete
  82. Kak Una, kita amik satu k.. :))
    Thanks untuk tutorial akak... :)

    ReplyDelete
  83. akak.alya ambik satu header ya? thankyouuverymuch. eh,goodluck for SPM yeah? hope akakk berjaya :)m
    http://alyakhaireena.blogspot.com

    ReplyDelete
  84. amik satu tau ^^ http://freakyauhsomee.blogspot.com

    ReplyDelete
  85. Kak Una , sye amekk sume ea . Thankie .

    ReplyDelete
  86. sye ambil ketiga-tiga sekali ye . thanks akak :)

    ReplyDelete
  87. Saya ambil satu ye akak!Btw tq:D

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=