FREEBIES : Background Part-14

so , here is the freebies lagy :) stripes background untuk korunk . mcm biasa una tweak colour dia je , yang first nie original nya .

http://2.bp.blogspot.com/-xLagapXn7w8/TuN9Hfyo7FI/AAAAAAAACSA/VAVY0ugMYRc/s1600/7.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-EZbtoBfgC_A/TuN9D1ZItmI/AAAAAAAACRY/bVzMYVpaX0s/s1600/2.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-q3AE52hRofs/TuN9E7Qum0I/AAAAAAAACRc/c0-xCD2PBlI/s1600/3.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-eKHkhIwo0_s/TuN9FYlmq0I/AAAAAAAACRk/ZOAo1OU756o/s1600/4.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-16rOrnA2zQk/TuN9GAoKKpI/AAAAAAAACRs/G2LqxMU3I6g/s1600/5.gif
 http://1.bp.blogspot.com/-mrNTt42AzR0/TuN9GxNh0YI/AAAAAAAACR0/nMQN-QaBBA4/s1600/6.gif

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

45 comments:

  1. Lawa lawa! :D nanti nak amik satu la.. Hehe

    ReplyDelete
  2. ini macam background akak y lame kan ? cantik3 ^-^

    ReplyDelete
  3. wahh ~ akak amek ye . comel lah mcm kak una :))

    ReplyDelete
  4. ambil warna grey tu, cantiklah bg ni :)

    ReplyDelete
  5. una, thanks tolong akak...jasamu dikenang

    ReplyDelete
  6. awesome nye.... nak amek 1... tq

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, saya ambil satu, terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. k.una sayaambik taw...
    thanks you

    ReplyDelete
  9. sis, saya amik satu yek ^^ Thanks :)

    ReplyDelete
  10. Saya ambik warna ungu tu ye ! Thanks :)

    ReplyDelete
  11. sye amik yg wane pink tau.thanks kak una. :)

    ReplyDelete
  12. kak una,saya ambik yang kaler pink tu ye,thanks..cantek sesangat..nanti klw ada freebies baru sya akan ambik jugak ;) Insyallah

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=