FREEBIES : Background part-17

now , is frebies background kotak2 , dah lama dah ade request untuk background nie untuk una tweak colour , tapi baru skrg una berpeluang nak bagi korunk . hehehe :D soo , ambil lah . una dah tweak kan colour dia .
 http://4.bp.blogspot.com/-YFBP6Pgp00A/TwGFlzixfWI/AAAAAAAACrw/Qgtvdqvzwx0/s320/unakotakblue.jpg
 http://3.bp.blogspot.com/-lsaRFO82ojI/TwGFn4_r2jI/AAAAAAAACr4/efTUwxmBGlA/s320/unakotakgreen.jpg
 http://3.bp.blogspot.com/-8XeMK8VyNlI/TwGFqf8APrI/AAAAAAAACsA/OyvKWEiQaAw/s320/unakotakgrey.jpg
 http://4.bp.blogspot.com/-FnqWy1cCx3w/TwGFtOy9BdI/AAAAAAAACsI/oAbuYPohQUs/s320/unakotakpink.jpg
 http://1.bp.blogspot.com/-dQciwSziL14/TwGFw3Bh-mI/AAAAAAAACsQ/MuvEa16fqSI/s320/unakotakpurple.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-FrowP3YVZgw/TwGFy_CMyBI/AAAAAAAACsY/pzs17HBqZ48/s320/unakotakturqoise.jpg
tak perlu credit pun tak pe :) just comment kalau ambil sebab bg nie bukan una buat , una just tweak colour je :) mekasih semuaaa .
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

116 comments:

  1. kak una ! aina amik ye . cntik2 :)

    ReplyDelete
  2. Saya ambil yang warna pink. Thanks Kak Una :)

    ReplyDelete
  3. Kak , saya ambil satu ya :) Thanks :>

    ReplyDelete
  4. Tiba-tiba rambang mata plak.. ambil satu kak una! :) Thankssss ^_^

    ReplyDelete
  5. kak una...thanks sangat2 sebab sudi buatkan tutorial ni..lame dah cari background can ni. terjumpa satu warna hijau kat blog kak una hari tu, sebab tu la request hari tu. thanks sgt2 sbb sudi tolong. backgroun ni cantik..:) sesuai untuk sidebar dan backgroumnd.

    ReplyDelete
  6. akak...sya nk try letak tap sya tak tahu. harap kak una bley tlong sya. lain2 bkground pun sya tak tau ltak:(

    ReplyDelete
  7. okay kite amik yng ni , rmabang mate . haha

    ReplyDelete
  8. Akak , saya guna tauu ^^ Thank you

    ReplyDelete
  9. saya ambek satuu eh ? ;)

    ReplyDelete
  10. amek yg purple kak .. thnx .. ^^

    ReplyDelete
  11. kak una, saya ambik satu tau yg warna grey tu. thanks kak una :)

    ReplyDelete
  12. lawa..
    saya amek ye..
    thanks.. =)

    ReplyDelete
  13. ambil satu kayy . thanks kak una :)

    ReplyDelete
  14. akak una yg comel :) Ana amik satu taw!! thank you :)

    ReplyDelete
  15. akak.anis amik satu yer!!tenks..

    ReplyDelete
  16. huhuhu chumell gile hehe..comel mcm kak una ;)

    ReplyDelete
  17. saya ambil yg wrna biru tu :)

    ReplyDelete
  18. Saya amik ya, saya credit nanti. <3

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, saya ambil satu. Terima kasih

    ReplyDelete
  20. Adek una, sis ambik yg purple tu yea ;)

    ReplyDelete
  21. ambik warna pink satu. cantik texture ni, saya suka!

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. sis saya amik satu eh ? Thanks :)

    ReplyDelete
  24. Dik, banyak gak akak amek, bukan satu, tapi lebih! Rambang mataa. Hee.

    Thanks!

    ReplyDelete
  25. kak una :D kite nak satu. terima kasihh :D

    ReplyDelete
  26. Saya ambil satu warna ungu . Thanks ! =)

    ReplyDelete
  27. Saya amik satu warna purple n,n

    ReplyDelete
  28. kak una.. saya ambil satu yerk..

    mekacih :)

    ReplyDelete
  29. Saya guna ye background ni.Terima kasih :)

    ReplyDelete
  30. assalam kak una,kalau saya nak re-freebies boleh ke?nanti saya credit akak.Terima kasih :)

    ReplyDelete
  31. kak una, saya ambil satu :) terima kasih

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=