FREEBIES : Background part-18

nie una bagi freebies background bentuk ala2 note pulak :) and una dah tweak colour dia . hope korunk suka .
*original background :)
 http://1.bp.blogspot.com/-yKSu6-xG9eE/TwGIHcO0agI/AAAAAAAACss/ehsfQYgqH8U/s1600/cutebackground1+%252815%2529.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-dmDrY-rBWAo/TwGIIC4RQNI/AAAAAAAACsw/Ubfw4Ib1IOk/s1600/unanoteblue.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-l3zNeKZgRAA/TwGIIifiDII/AAAAAAAACs4/lGYl6-XTh6E/s1600/unanotegreen.gif
 http://1.bp.blogspot.com/-3PBmvNum65Q/TwGIeScgF0I/AAAAAAAACtE/gMS33U7ulaY/s1600/unanotegrey.gif
 http://2.bp.blogspot.com/-PK1RKlYNeRw/TwGIfLissDI/AAAAAAAACtM/XV_NhTo8gdU/s1600/unanoteorange.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-GwB7RLSo-bs/TwGIgEmhWMI/AAAAAAAACtQ/DM5HZoLCk1A/s1600/unanotepink.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-4_zJFubGVhs/TwGIgq2rjLI/AAAAAAAACtc/xAiypuwI5bc/s1600/unanotepurple.gif
http://3.bp.blogspot.com/-Xx6q9VjXdPs/TwGIiDkmAsI/AAAAAAAACtk/IESko7ufQmg/s1600/unanoteturqoise.gif
mcm biasa , komen saja :) tak perlu credit pun tak apa sebab this is not my creation . i just tweak it into many colours :)
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

116 comments:

  1. sya amik satu yg wane pink tu eh..thnks :)

    ReplyDelete
  2. ambek lagi..huhuh..thanks..;)

    ReplyDelete
  3. kak una , boleh buat freebies dekat blog saya tak ? but then , saya credit kak una .. boleh ?

    ReplyDelete
  4. sys unaa, cantik. Kita ambil satu kayy :) Thanks

    ReplyDelete
  5. kak Una, saya ambil yang pink. terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. sis Una , kite curi satu ^^ hehe ~

    ReplyDelete
  7. Nisya ambil yang warna Pink tauu ;)

    ReplyDelete
  8. Unaa ambil yang warna pink tu tau! Thank you akak :*

    ReplyDelete
  9. Akak, saya ambek satuu ;)

    ReplyDelete
  10. hye,,,
    cmne nk gune benda nie?
    lej tolong gtau x?

    ReplyDelete
  11. wowww! lawa sehh , tite amek satu tau yang wane pink tu , comel bebonaa <3

    ReplyDelete
  12. kak una, sya ambik 1 ya :) wrna grey >< lawa :)

    ReplyDelete
  13. saia amek stu ea=]wane pple tuh=)

    ReplyDelete
  14. amek wane purple xD

    ReplyDelete
  15. hye, una ! Tia amik satu yer :D tq ^^v

    ReplyDelete
  16. kak una. saya ambik satu warna grey :)

    ReplyDelete
  17. Saya ambil yg warna pink tuu yea :) Makasehh :D

    ReplyDelete
  18. purple itu menawan . ngee . take one . terima kasih . :)

    ReplyDelete
  19. Akak, maryam ambik colour pink. Thanks, ya ;D

    ReplyDelete
  20. Yana ambil warna purple tu ya :D Thanks kak :*

    ReplyDelete
  21. Kak una saya ambik untuk buat freebies :)

    ReplyDelete
  22. Kak una saya ambik untuk buat freebies :)

    ReplyDelete
  23. Minta izin ambil satu -:)

    ReplyDelete
  24. saia ambik=]n gune untuk freebies=]meacih=]

    ReplyDelete
  25. unaa. saya ambil satu k? tpi tak tau cmna nak guna :(

    ReplyDelete
  26. Sis , sya sharee freebies ni dekat blog sayaa :)

    ReplyDelete
  27. Sis , sya sharee freebies ni dekat blog sayaa :)

    ReplyDelete
  28. saya amek nie , sayang tak ? hehe :D

    ReplyDelete
  29. Saye gune satu...

    ReplyDelete
  30. kak una, saya guna satu yaa! thanks akak!

    ReplyDelete
  31. saya ambik yg kaler pink tu bleh x???

    ReplyDelete
  32. sy ambik yang kaler pink tuu . terima kasih ^^

    ReplyDelete
  33. Kak Una.Atyn ambil satu yea..warna purple tu..NICE

    ReplyDelete
  34. akak una, nak kaler pink n blue eh ? Thanks akak <3

    ReplyDelete
  35. niena ambik satu ye kak una . colour turquoise :D thanks :D

    ReplyDelete
  36. Saya ambil test semua~~~ ambil satu~~~ hihii... :D

    ReplyDelete
  37. akak!!! yg green tu cair sgt. hee :DD boleh akak buat yg pekat sikit tak green tu. i really like the green. thank you :DD

    ReplyDelete
  38. saya amek satu ye..tima kacihh

    ReplyDelete
  39. Saya ambik satu . Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  40. Saya ambil satu yah,,,
    terima kasih..

    ReplyDelete
  41. saya amik satu tauu ^^ thanksss

    ReplyDelete
  42. kak una , macam mane nak letak background yang dekat ats nie ? Tolong ajarkan ...

    ReplyDelete
  43. Kak una , macam mane nak amik ,, tolong ajarkann ..

    ReplyDelete
  44. saya ambik satu ye kak una, terima kasih ^^

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum,saya ambik satu, terima kasih :)

    ReplyDelete
  46. singgah sini, ambik satu, kaler hjau

    ReplyDelete
  47. Akak , saya amik satu ehh .. thanx !

    ReplyDelete
  48. Saya amik satu ye kak... Comeyyy!

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum. Saya amik satu, ye. Thanks :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=