FREEBIES : Background part-18

nie una bagi freebies background bentuk ala2 note pulak :) and una dah tweak colour dia . hope korunk suka .
*original background :)
 http://1.bp.blogspot.com/-yKSu6-xG9eE/TwGIHcO0agI/AAAAAAAACss/ehsfQYgqH8U/s1600/cutebackground1+%252815%2529.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-dmDrY-rBWAo/TwGIIC4RQNI/AAAAAAAACsw/Ubfw4Ib1IOk/s1600/unanoteblue.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-l3zNeKZgRAA/TwGIIifiDII/AAAAAAAACs4/lGYl6-XTh6E/s1600/unanotegreen.gif
 http://1.bp.blogspot.com/-3PBmvNum65Q/TwGIeScgF0I/AAAAAAAACtE/gMS33U7ulaY/s1600/unanotegrey.gif
 http://2.bp.blogspot.com/-PK1RKlYNeRw/TwGIfLissDI/AAAAAAAACtM/XV_NhTo8gdU/s1600/unanoteorange.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-GwB7RLSo-bs/TwGIgEmhWMI/AAAAAAAACtQ/DM5HZoLCk1A/s1600/unanotepink.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-4_zJFubGVhs/TwGIgq2rjLI/AAAAAAAACtc/xAiypuwI5bc/s1600/unanotepurple.gif
http://3.bp.blogspot.com/-Xx6q9VjXdPs/TwGIiDkmAsI/AAAAAAAACtk/IESko7ufQmg/s1600/unanoteturqoise.gif
mcm biasa , komen saja :) tak perlu credit pun tak apa sebab this is not my creation . i just tweak it into many colours :)
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

116 comments:

  1. sya amik satu yg wane pink tu eh..thnks :)

    ReplyDelete
  2. ambek lagi..huhuh..thanks..;)

    ReplyDelete
  3. kak una , boleh buat freebies dekat blog saya tak ? but then , saya credit kak una .. boleh ?

    ReplyDelete
  4. sys unaa, cantik. Kita ambil satu kayy :) Thanks

    ReplyDelete
  5. kak Una, saya ambil yang pink. terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. sis Una , kite curi satu ^^ hehe ~

    ReplyDelete
  7. Nisya ambil yang warna Pink tauu ;)

    ReplyDelete
  8. Unaa ambil yang warna pink tu tau! Thank you akak :*

    ReplyDelete
  9. Akak, saya ambek satuu ;)

    ReplyDelete
  10. hye,,,
    cmne nk gune benda nie?
    lej tolong gtau x?

    ReplyDelete
  11. wowww! lawa sehh , tite amek satu tau yang wane pink tu , comel bebonaa <3

    ReplyDelete
  12. kak una, sya ambik 1 ya :) wrna grey >< lawa :)

    ReplyDelete
  13. saia amek stu ea=]wane pple tuh=)

    ReplyDelete
  14. hye, una ! Tia amik satu yer :D tq ^^v

    ReplyDelete
  15. kak una. saya ambik satu warna grey :)

    ReplyDelete
  16. Saya ambil yg warna pink tuu yea :) Makasehh :D

    ReplyDelete
  17. purple itu menawan . ngee . take one . terima kasih . :)

    ReplyDelete
  18. Akak, maryam ambik colour pink. Thanks, ya ;D

    ReplyDelete
  19. Yana ambil warna purple tu ya :D Thanks kak :*

    ReplyDelete
  20. Kak una saya ambik untuk buat freebies :)

    ReplyDelete
  21. Kak una saya ambik untuk buat freebies :)

    ReplyDelete
  22. Minta izin ambil satu -:)

    ReplyDelete
  23. saia ambik=]n gune untuk freebies=]meacih=]

    ReplyDelete
  24. unaa. saya ambil satu k? tpi tak tau cmna nak guna :(

    ReplyDelete
  25. Sis , sya sharee freebies ni dekat blog sayaa :)

    ReplyDelete
  26. Sis , sya sharee freebies ni dekat blog sayaa :)

    ReplyDelete
  27. saya amek nie , sayang tak ? hehe :D

    ReplyDelete
  28. kak una, saya guna satu yaa! thanks akak!

    ReplyDelete
  29. saya ambik yg kaler pink tu bleh x???

    ReplyDelete
  30. sy ambik yang kaler pink tuu . terima kasih ^^

    ReplyDelete
  31. Kak Una.Atyn ambil satu yea..warna purple tu..NICE

    ReplyDelete
  32. akak una, nak kaler pink n blue eh ? Thanks akak <3

    ReplyDelete
  33. niena ambik satu ye kak una . colour turquoise :D thanks :D

    ReplyDelete
  34. Saya ambil test semua~~~ ambil satu~~~ hihii... :D

    ReplyDelete
  35. akak!!! yg green tu cair sgt. hee :DD boleh akak buat yg pekat sikit tak green tu. i really like the green. thank you :DD

    ReplyDelete
  36. saya amek satu ye..tima kacihh

    ReplyDelete
  37. Saya ambik satu . Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  38. Saya ambil satu yah,,,
    terima kasih..

    ReplyDelete
  39. saya amik satu tauu ^^ thanksss

    ReplyDelete
  40. kak una , macam mane nak letak background yang dekat ats nie ? Tolong ajarkan ...

    ReplyDelete
  41. Kak una , macam mane nak amik ,, tolong ajarkann ..

    ReplyDelete
  42. saya ambik satu ye kak una, terima kasih ^^

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum,saya ambik satu, terima kasih :)

    ReplyDelete
  44. singgah sini, ambik satu, kaler hjau

    ReplyDelete
  45. Akak , saya amik satu ehh .. thanx !

    ReplyDelete
  46. Saya amik satu ye kak... Comeyyy!

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum. Saya amik satu, ye. Thanks :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=