FREEBIES : Background part-22

heyy , so ramai pulak yang request una untuk bagi freebies background mcm una kan , soo , una dah tweak kan colour dia . tak tahu lah korunk suka atau tak kan warna dia . soo , here it is . tak perlu credit pun tak pe sebab background nie bukan kepunyaan una . jadi kalau korunk ambil komen saja :)
 http://2.bp.blogspot.com/-hRhgJ7S6Ky8/TwlH9_ec2tI/AAAAAAAAC4Q/pQVNmrzo_EA/s1600/bgunadot1.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-HprpNoJ53DM/TwlH_AwdF7I/AAAAAAAAC4Y/UH_xIcIDLAY/s1600/bgunadot2.gif
 http://1.bp.blogspot.com/-5RzrIaoZZWI/TwlIAgZQO7I/AAAAAAAAC4g/AQPXOna_q8s/s1600/bgunadot3.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-MiKhTquQczA/TwlIAxEXW6I/AAAAAAAAC4k/CxzjYf5pufs/s1600/bgunadot4.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-G09I4577cP0/TwlIBTANxCI/AAAAAAAAC4s/IDRPpODcJ_o/s1600/bgunadot5.gif
http://4.bp.blogspot.com/-x18N2h95e1M/TwlIB5bvfaI/AAAAAAAAC40/M03nnmCQ1LY/s1600/bgunadot6.gif
okey una dah tweak kan dia . hope sukaa :) komen yer ?
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

159 comments:

  1. Saya amik satu ea. Lawa lah kak ^__^.

    ReplyDelete
  2. Saya amek dua background akak . Okay ? :) Thanks ^^

    ReplyDelete
  3. Thanx una! Comey sgt! sy amik yer! :D

    ReplyDelete
  4. saya ambik satu ye. thank you :D

    ReplyDelete
  5. thnks, tau tau jer sye tringin bckgrnd yg ni.. trimas ya ;)

    ReplyDelete
  6. Kak Una!

    Cantik blog akak! Suka :)

    Hmm, curi satu ek.. yang atas skali.. hehe ^_^

    Thankssss~ :D

    ReplyDelete
  7. wahh, comey2.. sy ambik satu kak una.. tenkiu :D

    ReplyDelete
  8. heyy saya amik satu boleh comelnyaa... :D

    ReplyDelete
  9. Kak Una , kite amek satuu . Omeyy sangat . Thanks :)

    ReplyDelete
  10. una..amik satu ea..thanx a lot.. :)

    ReplyDelete
  11. heyy :) amek yang last tuu tau. comel sangat. dah credit :)

    ReplyDelete
  12. Hii , kak una , finaz ambik satu . tq :)

    ReplyDelete
  13. kak una , saya amikk satu yeww ? comel pulakk haiii . tengkiuu for sharing : )

    ReplyDelete
  14. comel nye freebies background dia akk ambik purple ye ^^

    ReplyDelete
  15. Yes! Dah lama betul carik bg cmni :D

    ReplyDelete
  16. saya amik warna pink tu eh akk , thanks :)

    ReplyDelete
  17. cantik sgt. I want to take 1, thanks ;D

    ReplyDelete
  18. Slm,
    mmg nice sgt awk punyer background..:)

    ReplyDelete
  19. cantek <3 amek satu yer :* thanks .

    ReplyDelete
  20. Hii una boleh buatkn tak warna kuning saya nak warna tu comel :) bolehh ehh. thankss.

    ReplyDelete
  21. take one . ;) n trimas yer una .

    ReplyDelete
  22. macam biasa...mahu cuba something ne..i take one okey kak ? if u wanna see i credit you...ada dekat part HADIAH AKU/SAYA....i credit it there.haha BI salah.

    ReplyDelete
  23. amik satu.awesome gile BC ni.Thanks yer. Tapi BC akk gne lagi comel. XD

    ReplyDelete
  24. nk amik , tp tktau nak letak mana :< haha .

    ReplyDelete
  25. sis una.sy ambik background akak ni ek.tp taktaw lgi yg mne stu n brpe . thanks sis !:')

    ReplyDelete
  26. Saya ambik satu ye kak Una ! Comeyy ah ~

    ReplyDelete
  27. Saya ambil satu .... eyh dua ! ;D Thanks :)

    ReplyDelete
  28. kita amik satu . alahai , comelnyaa <3

    ReplyDelete
  29. Nak ambil satu background bole tak? pleasee :)

    ReplyDelete
  30. amek satu eh:) utk blockquote :)
    dah creadit dahh :)

    ReplyDelete
  31. ieka amek untuk buat freebies kat blog ieka tau . credit to kak una :)

    ReplyDelete
  32. una , saya ambek satu tau . thnks , lawa blog una . suka gilaa <3

    ReplyDelete
  33. una , saya ambek satu tau . thnks , lawa blog una . suka gilaa <3

    ReplyDelete
  34. Una , shasha colek satu ! thank you lalink :D

    ReplyDelete
  35. Una , shasha colek satu ! thank you lalink ;D

    ReplyDelete
  36. Akak , thia guna satu tau . please and thank you :D

    ReplyDelete
  37. Akak, saya ambik yg bwh skali tu tau. Thank you :)

    ReplyDelete
  38. saya ambil satu ye..terima kasih~ :D

    ReplyDelete
  39. kakak saye amik satu yer .. thanks akk cute

    ReplyDelete
  40. saya ambil satuu yeps,, cantik sangat,, nmpak kemas :)

    ReplyDelete
  41. Akak, saya ambik satu ye, yang last sekali. Thank you :)

    ReplyDelete
  42. ambik satu eh kak una? thanks

    ReplyDelete
  43. Kak Una,kite ambk satu tau! BTW,thakz.. ^_^

    ReplyDelete
  44. Kak Una,kite ambk satu tau! BTW,thakz.. ^_^

    ReplyDelete
  45. Akak , saya ambik yang warna hijau tu untuk blog saya k. Thanks. Cantik.

    ReplyDelete
  46. Comelnya, saya amik satu ye :3

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=