FREEBIES : Header For You - part 2

yeahh , una kembali dengan freebies header buat semuaa :) tapi kali nie una buat dua je , una tak de idea nak buat . hehehe :D nanty una tambah lagy kayy ? semoga korunk sukaa ^^
Header 1
Header 2
jadi ,mintak jasa baik credit doodle tuh pada http://saranghae012.tumblr.com okeyy ? sebab una pun ambil doodle omey tuh dari situ ^^ and please komen una kalau ambil & tell me if nak refreebies atau apa2 pun . since ramai bertanya ape font yang una guna kan untuk header nie jadi una bgtahu dalam entry nie yaa :) untuk  words superb cutie - Baby Kruffy font , yeah , i'm cute and i know it - amazon font , Life like a fairytales ! & i love being like a princess - rumpelstiltskin font . jadi una harap una dapat mmbantu ^^
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

134 comments:

  1. waahh..akk comel nyer..
    sy amik ye ^_^

    ReplyDelete
  2. ya allah , ya allah , comel sungguh ^^

    ReplyDelete
  3. wahh ! lawanya <3 saya ambik satu yee ?

    ReplyDelete
  4. kak una , adik amik satu . sbb comel sgt . thanks klu bg . :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. comel..comel..
    Amik satu yek..
    Thanks..=)

    ReplyDelete
  7. lawaaaaa! ambil yea? thanksss. ;)

    ReplyDelete
  8. kak una Ana amik satu tau ^^ terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. comey laa kak una, sy ambil satu :D

    ReplyDelete
  10. wahh cantiknya + comel :)
    finiey ambik satu yerw , thanks !

    ReplyDelete
  11. Wuish , lawanya .. Aina ambik satu er :)

    ReplyDelete
  12. take header number one <3 thanks so much kak una ,.

    ReplyDelete
  13. Akak ! Saya nak re-freebies boleh ?

    ReplyDelete
  14. amek yg nomb 2 ye .. tkasih .. ^^

    ReplyDelete
  15. comelnya >.<
    saya ambil nombor dua tu tau :)
    thanks akak .

    ReplyDelete
  16. kak una:] kite amek satu ye!
    arigatogozaimasu!

    ReplyDelete
  17. Kakuna, syafa ambil the second one ;) Cantik ah

    ReplyDelete
  18. una . nak hok princess tuh , hihi , seronok ...

    ReplyDelete
  19. amik yg superb cutie tu. thx kak Una xoxo

    ReplyDelete
  20. omeynya, ambik satu tau. akak buat guna apa?

    ReplyDelete
  21. Kak Una , finaz ambik satu . Tq :)

    ReplyDelete
  22. cutelah header , saya ambik satu yew kak :)

    ReplyDelete
  23. ila ambil satu ye. Comel lah :D

    ReplyDelete
  24. saye ambik satu ye kak una..

    ReplyDelete
  25. Akak! saya amik satu yea? lawa maaa :)

    ReplyDelete
  26. Akak! saya amik satu yea? lawa maaa :)

    ReplyDelete
  27. saya ambil satu boleh yee.. makasih

    ReplyDelete
  28. lawa2... mtk izin sy amek 1 .. tq

    ReplyDelete
  29. lawa2 ... kt mtk izin amek 1 yer..tq

    ReplyDelete
  30. lawa2 .... kt mtk izin amek 1 yer..tq

    ReplyDelete
  31. amek yg first tau ? tenkiu .. cntek

    ReplyDelete
  32. una, eena ambik yea header nie

    ReplyDelete
  33. Wow! Comell semua.
    Benar-benar SUPERB.

    Salma ambil header 2 tu ye :)

    ReplyDelete
  34. Saya ambil satu. Terima kasih :>

    ReplyDelete
  35. aten ambek satu eyh .. time kasehh :)

    ReplyDelete
  36. Ambik satu , kak una , buat lagi yaa ,header nnty , LAWA

    ReplyDelete
  37. fieza ambil satu ya kak. Thankyou :3

    ReplyDelete
  38. comel gila ah ! sye amek satu tau ! sbb comel sgt. rambang mata <3 . <3

    ReplyDelete
  39. Thanks for the header akak . Luv you . Muahh

    ReplyDelete
  40. akak :) kite amek satu yg superb tu :) thanks akak :3

    ReplyDelete
  41. Kak Una! Kita ambil header Fairytales tu. Thanks Kak! :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=