FREEBIES : Navigation Bar Comel

So , ini freebies yang korunk boleh guna untuk Tutorial : Navigation Bar Yang Comel ,kalau guna comment una saje kayy :)

Purple version :
http://2.bp.blogspot.com/-HnEpO68-K7c/T8QnMjkBRaI/AAAAAAAADR0/BJIeHcws76w/s1600/entries.png
http://2.bp.blogspot.com/-lYA9VOBnl30/T8QnOLJD12I/AAAAAAAADSA/35izQO_V_So/s1600/tutorial.png
http://2.bp.blogspot.com/-u_19KKGV1Sc/T8QnNRykKlI/AAAAAAAADR8/06thQQTs6p4/s1600/fb.png
http://3.bp.blogspot.com/-n0qj1mvxwCQ/T8QqVyn0BNI/AAAAAAAADS4/h39kXojZJi0/s1600/tweet.png

Pink version :
http://4.bp.blogspot.com/-I5Q6jsfMbj4/T8Qp5UDY1SI/AAAAAAAADSY/h2aNuLL-Ro4/s1600/entriespink.png
http://3.bp.blogspot.com/-8uJh-R9WRiU/T8Qp60XzDtI/AAAAAAAADSk/c_wIcW7WYNY/s1600/tutorialpink.png
http://3.bp.blogspot.com/-WRaxfQFU8Po/T8Qp6AcnDGI/AAAAAAAADSc/-zhzkhcxgBw/s1600/fbpink.png
http://1.bp.blogspot.com/-YzLWdSI6g70/T8QqzocSmTI/AAAAAAAADTA/EDMpi2ivTDU/s1600/tweetpink.png

Green Version :
http://3.bp.blogspot.com/-rQjR4mBYlIU/T8Qrzz0ITAI/AAAAAAAADTI/A_Fq3j9DcL8/s1600/entriesgreen.png
http://3.bp.blogspot.com/-rQjR4mBYlIU/T8Qrzz0ITAI/AAAAAAAADTI/A_Fq3j9DcL8/s1600/entriesgreen.png
http://3.bp.blogspot.com/-Cjjw7iRbwGA/T8Qr29b6pmI/AAAAAAAADTQ/UgeYmHq5l50/s1600/fbgreen.png
http://2.bp.blogspot.com/-KC2QeXIfBmo/T8Qr4DnlZDI/AAAAAAAADTc/aXdVKwBxep8/s1600/tweetgreen.png

Blue Version :
http://3.bp.blogspot.com/-vNZhAP0Cijc/T8QtiGyHjRI/AAAAAAAADTo/ixYYwVuHKdE/s320/entriesblue.png
http://3.bp.blogspot.com/-Bfw_r2lz1VA/T8Qtjfj7THI/AAAAAAAADT4/IVdW9RJG_cY/s1600/tutorialblue.png
http://1.bp.blogspot.com/-o2U2L4tkeKQ/T8Qtitr2IBI/AAAAAAAADTs/N3FYOeDox5s/s1600/fbblue.png
http://2.bp.blogspot.com/--1xjXtl77yA/T8Qtks8spmI/AAAAAAAADT8/MobscSBjjzM/s1600/tweetblue.png

Nota Kaki :
Hahh , ade banyak colour kan ? soo , korunk boleh mix and matched mcm yang una buat untuk navigation una tuh . corak sama , jadi korunk boleh pilh sendiri nak gabungkan warna2 dia :) 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

41 comments:

  1. Thanks kak una..smua cntik..akak baik sangat la..saye suke saya suke/!

    ReplyDelete
  2. hai akak , thanks , best tuto akak ^^

    ReplyDelete
  3. Wahh, cantik navigation una ue. Boleh eqin nak share tuto ngan Una? Nt eqin creditkann :D Lao una sudi... ^_^

    ReplyDelete
  4. kak una..saya ambik color pink tu ea.Thanks for sharing <3

    ReplyDelete
  5. kak una ada buat tuto cara nak letak
    freebies ni tak??

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum :) Miera ambik yg pink version ^^ thank you, KAK UNA COMEL ^^

    ReplyDelete
  7. Kak Una ,

    Aisyah amik..
    temkiu, kak..

    ReplyDelete
  8. una, mana nak cari icon 'leave a comment' yang cantik? kat glitter graphics tak banyak lah. "(

    ReplyDelete
  9. wau,, nice tuto,, sya ambik freebies and tuto,, tQ

    ReplyDelete
  10. Kak Una saya guna freebies kak una yang comel ni :)

    ReplyDelete
  11. salam una..cntek sgt una bwt.farah nak amek bole,emm nak request bole ker una bwt yg sama tpi tajuk; about me.tnye je tw.kalo tak bole tak pe.sory kalo request kat sini.

    ReplyDelete
  12. kak una baik lah!!!!!!!!!!! selalu bagi freebies cantik2 omey2 dengan tuto yang berguna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i like :D

    ReplyDelete
  13. hi yuna.. kita amik satu ea.. dan kita lupa na gitau,kita guna skin kamu untuk blog kita.. so,terima kasih ea

    ReplyDelete
  14. saya nak buat tuto & freebies. saya credit akak :D

    ReplyDelete
  15. hye! kak una sye amk stu .. trma ksih

    ReplyDelete
  16. eYRA AMEK TAW... THANK YOU AWAK...

    ReplyDelete
  17. eYRA AMEK TAW... THANK YOU AWAK...

    ReplyDelete
  18. eYRA AMEK TAW... THANK YOU AWAK...

    ReplyDelete
  19. Hai kak Una, saye nak ambik satu. Comel sangat. Thanks kak !

    ReplyDelete
  20. Nak share freebies akak boleh? Harap boleh.. Thanx! :D

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=