BASIC : Edit HTML using new interface .

Okey  , now blogger dah guna interface baru kan ? so , mesti korunk tercari2 dekat mana button nak edit html template ni . soo , lets begin !

Firstly go to your Dashboard then korunk ikut je step gambar dekat bawah ni :




okeyy , dah boleh mula nak edit . btw , maybe ada blogger dah tahu ? jadi una buat tuto ni untuk new blogger ^^ kot lah korunk tercari2 kan ? una just share ilmu yang una ada bersama korunk ^^ jadi selamat berblog okey ..!


Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

10 comments:

  1. Salam una , nak delete blog kat mne erk ?? nak tukar ke washed denim kat mne lak ? Sori menyusahkan :)

    ReplyDelete
  2. Sejak mula mula buat blog ini lah interface yang fie guna. huhu. memang dah terbiasa sangat sangat dah,

    ReplyDelete
  3. una,nak backup camne eh??x jumpa..

    ReplyDelete
  4. macam mana nak edit blog balik pergi denim washed guna uopdated setting blog ni ek? :'<

    ReplyDelete
  5. Saya takde kuar yang "proceed" tu.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Una, nak tanya sikit . Kenapa blog saya takde keluar expand widget templates? Saya ni baru nak berblog .

    ReplyDelete
  7. kak una , saye punye takde process tu .

    ReplyDelete
  8. akak...kte x jumpa la proceed tu..dia trus bg huruf banyak2 tu...knpa ehh???

    ReplyDelete
  9. akak...kte x jumpa la proceed tu..dia trus bagi huruf banyak2 tu..acanne eh???

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=