Assalammualaikum.. Kemetot Chomel back again :)

Assalammualaikum semuaaaa... 

yeayyyy! i'm back.. hahaha, setelah setahun lamanya meninggalkan blog una kembali.. ececehh.. yer2 je tu.. hehehe :D una terpaksa tinggalkan blog begitu saja.. sebab, i'm sitting for STPM in 2012/2013.. Alhamdulillah proses pembelajaran sangat okey.. now dah graduate pun dari form 6 in University of Semesco.. hahahaha :D eih, budak form 6 pun U juga tau.. bezanya we are in uniform and still under sekolah.. result full una pun alhamdulillah.. 3.00 pointer.. hehe :D so now just tengah tunggu panggilan  kemasukan ke Universiti for continue study for degree holder.. in shaa Allah.. doa-doakan lah yer? 

so now, everything is new.. una dah edit blog. and dah ade banner a.k.a my watermark sendiri ! hahaha.. nampak x doodle yang xberapa nak comel nie ~ hehehe :D ni una dah lukis lama dah.. in 2011 xsilap? atau 2012? hahahaha.. una pun xingat but i create it using adobe hotoshop cs5.. that time baru nak belajar lah katakan.. so redah je lah kan? huhu..
okeyy, now full page from kemetot chomel basic code semua una godek tutorial una balik.. and guna tutorial dari blogger lain jugak.. dan dah letak para blogger yang una guna tuto mereka di bahagian about the blog ya? credit to all of them.. and thank you so much.. di sebabkan una dah lama tak libatkan diri dalam blog kan, so mmg kena google sana sini lah.. hahahahaha :D pecah juga kepala sebab nak kena belajar step by step balik kan? huhu.. sooo, ini lah hasilnya :)
Tema una kali ni adalah colour pastel and rainbow.. hehehe :D so, background una edit sendiri guna adobe.. hehe :D doodle sendiri, header sendiri.. cuma icon yang kecil2 dan comel2 tuh bukan hak milik una.. semuanya hasil kerjasama dari encik google.. terima kasih... dan.. dann... una nak buat tutorial baru.. maybe tutorial ni akan berguna kepada pengguna blogger yang guna blog baru.. tak tahu macam mana nak convert code baru pada code lama dan boleh lah guna tutorial yang ada dalam blog una ^^ huhu.. so, nantikannnnnn...... 

Lots of Love,
     

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

10 comments:

  1. pewwitt!!! una kembali lagi!! makin cantik blog ieee...menunggu result u yer?? godlux ya.akak pun dlu stpm jugak..hihih..selamat kembali ya..hihih

    ReplyDelete
  2. pewwitt!!! una kembali lagi!! makin cantik blog ieee...menunggu result u yer?? godlux ya.akak pun dlu stpm jugak..hihih..selamat kembali ya..hihih

    ReplyDelete
  3. @Diyana Hani heheheh.. yupp.. terima kasih akak :)

    ReplyDelete
  4. Comel :D Lama dah tunggu akak comeback :')

    ReplyDelete
  5. @Nabihah Ahmad huhu.. alhamdulillah.. terima kasih dik :D

    ReplyDelete
  6. Wahhh comeynya blogggg. nak edit blog gak tapi malaih menguasai diri T.T

    btw

    selamat kembali hehehehe :))

    ReplyDelete
  7. tahniah dapat keputusan cemerlang..
    cantik blog :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dik Una...salam kembali yer...first time akak dalam dunia blog...akak suka tengok hasil edit2 blog dari adik...cantik sangat...selamat kembali dik dan tahniah dengan keputusan cermelang yang diperolehi..

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=