Tempahan Edit Blog

Assalammualaikum semua..
Tempahan Edit Blog open NOW!.. Jadi tanpa buang masa una nak terangkan tentang cara pengambilan tempahan edit blog yang una ambil.

Antara List Blog Yang Sudah Menempah Dari Una
  1. http://malaysiabeautyonline.blogspot.com/ (Edit Blog Full Package)
  2. http://rosaliapinklover.blogspot.com/ (Edit Blog Full package)
  3. http://titamkelabu.blogspot.com/(Edit Blog Full package)
  4. http://raihanabintiramlan.blogspot.com/ (Edit Header RM5)
  5. http://dnarsampang.blogspot.com/(Edit Header RM10)
  6. http://ohninie.blogspot.com/ (Edit Blog Full Package)
TEMPAHAN HEADER
Ciri-ciri tempahan header yang di perlukan
  • HEADER RM5 - Nama blog, url blog dan corak/icon yang simple.. contoh header ->
  • HEADER RM10 - Nama blog, url blog,gambar anda atau icon yang diinginkan sesuai dengan blog anda.. contoh header ->
     
Syarat-syarat tempahan header
  • Pembayaran melalui top-up atau share-a-topup. Boleh di bayar di no celcom : 013-2488662
  • boleh request sama ada header nak di rapatkan pada main body atau tidak. 
  • sila bagi lebar dan tinggi header yang anda inginkan mengikut kesesuaian main body blog anda.
  • untuk sesi chit chat boleh contact una di FACEBOOK, FANPAGE, we chat : syabani_hamzah 

FULL PACKAGE EDIT BLOG - RM30.00

Cara Tempahan
  • Sila contact una sama ada di Facebook , Fanpage . email : unahamzah16@gmail.com , wechat : syabani_hamzah
  • Sertakan design macam mana yang anda semua inginkan
  • Kalau ada gambar yang ingin digunakan boleh hantar gambar tersebut menerusi email, im atau private sms una.
  • Tempahan yang una ambil adalah hanya based on Template Washed Denim, macam design blog una ya? terima kasih.
  • sila isi form di bawah ni untuk membuat tempahan
  1. email & password blog anda :
  2. tema blog :
  3. warna pilihan :
  4. ciri - ciri blog yang anda mahu :
Syarat Tempahan
  • segala proses untuk edit blog di jalankan hanya pada Hari Sabtu dan Ahad.
  • selepas blog siap di edit, una tidak akan bertanggungjawab lagi atas blog anda dan di minta untuk lihat tutorial sekiranya perlu. kalau ada emergency kes tak apa una akan cuba bantu.
  • pembayaran perlu di lakukan terlebih dahulu sebelum proses untuk edit blog dimulakan.

Harga & Design yang di tawarkan
  • Full package yang una tawarkan hanyalah bernilai RM30.
  • Una edit dari A to Z dengan harga RM30. muktamad! 
  • Kenapa harga RM30? sebab ini adalah nilai bagi tenaga, masa yang di gunakan, hasil seni yang una design dan kos elektrik yang una gunakan untuk design blog-blog anda semua
  • Kebanyakan design yang una akan buat adalah dengan menggunakan software adobe photoshop CS5 dan untungnya design una ni banyak yang una create sndiri. macam background polka dot di blog una, una buat sendiri. 
  • Kalau anda ada design sendiri boleh beritahu una nak buat blog tu jadi macam mana.
  • Tolong bagi kerjasama yang baik dengan una waktu perbincangan sebelum una mula mengedit blog anda semua. Terima kasih :)

Cara pembayaran
  • una akan mula edit blog setelah bayaran di buat ke akaun atau nombor una
  • bayaran boleh di buat menerusi akaun maybank una 162012938414
  • sila tunjukkan resit sebagai bukti anda telah pun bank in duit kepada una.
Ini adalah design full blog una, rasa yakin dan percaya dengan kebolehan una? jadi tempah lah dengan una. In Shaa Allah una akan lakukan sebaik yang mungkin. 
Lots of love,

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

7 comments:

  1. Assalamualaikum dik Una...semoga sentiasa dimurahkan rezeki yer dalam dunia blogger ni...

    ReplyDelete
  2. Salam cik una,
    jika saya nak tempah template blog seperti shopping cart, una boleh buat ke?

    ReplyDelete
  3. cantik blog yg una design... (^__^)

    ReplyDelete
  4. still open lagi ke btw cantik blog secantik tuannye

    ReplyDelete
  5. salam kenal adik:) tq for sharing info ni:)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=