TEMPAHAN EDIT BLOG DIBUKA!

Assalammualaikum and Hello Bloggers//

Wahh... wahh.. Lama rasanya tak update blog ni. Tak tahu berapa kali dah una tenggelam timbul dalam dunia blog. Sihat tak semua? hehe.. acah-acah macam ada yang baca kan entry una? Alhamdulillah, sekarang una dah berada di tahun akhir di UMK! Yeayy.. tinggal lagi beberapa bulan una nak tinggalkan bumi kelantan ni. Alhamdulillah, semuanya berada dalam keadaan baik dekat sini. 4 tahun dah ada dekat sini rupa-rupanya. Tak sedar masa berlalu dengan sangat pantas! 

Una minta maaf yer pada adik-adik yang bertanyakan tentang STPM una sangat-sangat lah busy sampai tak sempat nak membalas satu-satu pertanyaan adik-adik semua. Ramai rupanya yang berminat dalam meneruskan pelajaran dalam STPM. Tak apa jangan risau yer, nanti una share lagi tips-tips yang adik-adik boleh guna pakai untuk berjaya dalam STPM. Una doakan korang semua dapat menempuhi setiap dugaan yang korang hadapi dalam prosess pembelajaran yer? tidak kira lah dalam STPM, SPM atau dalam Universiti sekalipun! Hope kita sama-sama berjaya yer? Aamiin..

Eih, dah lari tajuk pulak.. hehe.. okay, okay.. Una nak bagitahu ni, TEMPAHAN EDIT BLOG kini di buka yer? Kalau-kalau ada yang berminat nak menempah edit blog daripada una boleh terus hubungi una di talian whatsapp una : 019-9611307. Pakej Full edit hanya bernilai RM30 sahaja! Una bagi murah-murah je. Sebab tau kadang kita ni sebagai customer nak kan yang cute-cute gitu but still in the low price ! segala syarat dan maklumat lebih lanjut lagi anda boleh baca link di bawah yer :


WHATSAPP LAJU-LAJU TAU! JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA! 

019 - 9611307


Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=