FREEBIES : Header For You - part 2

yeahh , una kembali dengan freebies header buat semuaa :) tapi kali nie una buat dua je , una tak de idea nak buat . hehehe :D nanty una tambah lagy kayy ? semoga korunk sukaa ^^
Header 1
Header 2
jadi ,mintak jasa baik credit doodle tuh pada http://saranghae012.tumblr.com okeyy ? sebab una pun ambil doodle omey tuh dari situ ^^ and please komen una kalau ambil & tell me if nak refreebies atau apa2 pun . since ramai bertanya ape font yang una guna kan untuk header nie jadi una bgtahu dalam entry nie yaa :) untuk  words superb cutie - Baby Kruffy font , yeah , i'm cute and i know it - amazon font , Life like a fairytales ! & i love being like a princess - rumpelstiltskin font . jadi una harap una dapat mmbantu ^^
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

FREEBIES : Background part-22

heyy , so ramai pulak yang request una untuk bagi freebies background mcm una kan , soo , una dah tweak kan colour dia . tak tahu lah korunk suka atau tak kan warna dia . soo , here it is . tak perlu credit pun tak pe sebab background nie bukan kepunyaan una . jadi kalau korunk ambil komen saja :)
 http://2.bp.blogspot.com/-hRhgJ7S6Ky8/TwlH9_ec2tI/AAAAAAAAC4Q/pQVNmrzo_EA/s1600/bgunadot1.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-HprpNoJ53DM/TwlH_AwdF7I/AAAAAAAAC4Y/UH_xIcIDLAY/s1600/bgunadot2.gif
 http://1.bp.blogspot.com/-5RzrIaoZZWI/TwlIAgZQO7I/AAAAAAAAC4g/AQPXOna_q8s/s1600/bgunadot3.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-MiKhTquQczA/TwlIAxEXW6I/AAAAAAAAC4k/CxzjYf5pufs/s1600/bgunadot4.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-G09I4577cP0/TwlIBTANxCI/AAAAAAAAC4s/IDRPpODcJ_o/s1600/bgunadot5.gif
http://4.bp.blogspot.com/-x18N2h95e1M/TwlIB5bvfaI/AAAAAAAAC40/M03nnmCQ1LY/s1600/bgunadot6.gif
okey una dah tweak kan dia . hope sukaa :) komen yer ?
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

FREEBIES : Background Part-21

nie freebies yang una nak bagi untuk korunk semua . hope suka :) tak perlu credit tapi kalau ambil comment saja yaa ? :)
 http://2.bp.blogspot.com/-mVviTXDckBo/Twg_3oRfZjI/AAAAAAAAC2Y/QjfdcP2Jkuk/s1600/unabgvintageblue.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-8pFNzqs4gbA/Twg_5Y4pTKI/AAAAAAAAC2g/BD-jcoUhDPk/s1600/unabgvintagegreen.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-JuZqJwiZdAU/Twg_7QHuTWI/AAAAAAAAC2o/Tfo9nYn7a1k/s1600/unabgvintagegrey.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-bywBET4p2PA/Twg_8_wzAYI/AAAAAAAAC2w/Ybt278fns-M/s1600/unabgvintageorange.gif
 http://4.bp.blogspot.com/-N7qaanth2hY/Twg_-7nG13I/AAAAAAAAC24/Wx3C1ju0V_s/s1600/unabgvintagepink.gif
 http://3.bp.blogspot.com/-JRIBZYPkois/TwhAApvqj3I/AAAAAAAAC3A/R7OxLbCSqQI/s1600/unabgvintagepurple.gif
http://3.bp.blogspot.com/-CGoRqe5_c6Y/TwhACPvJtJI/AAAAAAAAC3I/qwQS_CgzCBY/s1600/unabgvintageturqoise.gif

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?