ANDA INGIN MENJADI AGEN TOPUP BERDAFTAR? SERTAI SAYA!

Assalammualaikum and Hello Blogger's//
Anda berminat untuk menjadi agen topup yang berdaftar? cepat-cepat contact una dan daftar segera! pastinya ada keuntungan buat anda! anda pelajar IPTA? yes! ini satu-satunya cari untuk menjana kewangan dengan berkesan.. ANDA TOPUP ANDA UNTUNG.. ANDA TOPUP ORANG ANDA UNTUNG! maghi-maghi cik adik maghi-maghi cik abang.. jom sertai saya! pakat ajak mai pak sedara mak sedara semua..

KELEBIHAN YANG ANDA AKAN DAPAT SEKIRANYA MENDAFTAR DENGAN SAYA
-hnya agen biasa..komisyen yg dberi maxis 3%, celcom 4.3%, digi 2.5%, umobile 4.0%, tunetalk 4.0% xox 4.0%..
-cepat, pantas, dan tepat.
-Dapat topup dan bayar bill postpaid guna HP atau WEBSERVER
-Format sms mudah menggunakan HP
-dan bayar BILL POSTPAID rm 0.40/bill..

Anda boleh tambah modal seberapa banyak yang anda mahu. 
Contohnya, anda daftar sebagai agen di bawah saya anda hanya perlu membayar sebanyak RM20.00 kepada saya sebagai yuran pendaftaran dan automatik anda akan mendapat sms seperti di bawah :

selepas itu, apabila anda ingin menambah modal anda perlu bank in kan kepada Encik Muhaimin.. caranya seperti ini :
cara seterusnya adalah cara untuk anda tambah modal ke dalam phone anda. 
No. GATEWAY SERVER ni penting. guna no ni untuk TOPAPKAN CUSTOMER, TAMBAH MODAL, CHECK BALANCE, REPORT dan juga RESET PASSWORD.

Masih tidak jelas? Sila PM saya di inbox facebook atau whatsapp saya : 012-6341389 anda juga boleh SMS saya di nombor 013-2488662 dan juga boleh add saya di wechat : syabani_hamzah

Rezeki yang baik itu datang dari Allah s.w.t. Berusahalah untuk berjaya. Jadi peniaga yang jujur kelak rezeki itu akan menjadi yang HALAL buatmu.. In shaa Allah :D cepat-cepat rebut peluang ini! Anda pasti takkan menyesal!

Saya bernaung di bawah SYARIKAT MOMEY RESOURCES! 



Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

Myinvitepay.com.. betul atau tidak?

Assalammualaikum and Hello Blogger's//
Hai semuaa? *lambai sikit* korang pernah dengar tak tentang Myinvitepay.com ni? actually una baru je dengar hari ni. kawan una yang introduce. una try search tentang web ni. apa yang una faham kita bekerja dengan diorang untuk promote diorang punya web. Duit pula di beri dalam bentuk USD. sekali sign up dapat 25USD bersamaan dengan RM85.00ringgit Malaysia. Ramai yang kata benda ni scam. Sekali klik pulak kita dapat 10USD. Una cuba nak uji kaji benda ni. Dia kata kalau dah sampai 500USD baru kita boleh cash out. Dia takkan minta Butiran peribadi korang. Macam no akaun ke ape ke. Just sign up je. Bila korang dah reach until 500USD baru ada form untuk withdrawal sama ada melalui cek, paypal atau bank in. soo, hari ni una nak try experiment sikit link ni. Pada yang sudi click link ni una sangat-sangat berterima kasih. Pada yang sudi beri pandangan pun terima kasih. Mana tahu program ni betul korang boleh join dan dapat jana pendapatan tanpa Produk. 
FOR SURE UNA NAK TEGASKAN! TIADA PAKSAAN SEBAB UNA JUST NAK UJI KAJI THIS PROGRAM. SO KALAU SUDI CLICK. TERIMA KASIH CHU'OLLS SEMUAA~
(link telah di padam kerana uji kaji dah berjaya,jangan mudah percaya dengan bisnes sekarang okay)

UPDATE : 28/2/2015 - 2:06PM
Uji kaji pertama.. Hasil click hari ini :
UPDATE : 28/2/2015 - 3.44PM
Jawapan :
Lepas una dah buat uji kaji baru una tau.. Laman web ni just scam. And please and please jangan percaya.. Una join sebab kawan una dah join so una nak cari kesahihan sendiri. Mana ada perniagaan yang xperlukan modal? Lepas tu just main click2 link. Jangan mudah terpedaya okay? Pastikan kita selidik dulu sesuatu perniagaan tu sebelum join. So now, pegi bagitahu siapa-siapa geng korang yang join benda ni. Una tercari-cari siapa yg pernah join benda ni n kebetulan ada kawan una komen di ruangan we chat una dan ini kata dia : 
Antara respon yang telah diberikan oleh kawan una.. tq guys for helping me find the answer
Ini pulak gambar yang unda dapat daripada research di internet pulak..
Nota bit bot :
So, moral of the story. Jangan buang masa :D sebab semua ni hanya scam. So don't trust this link. Kita nak cari duit boleh tapi kena betul-betul selidik tentang sesebuah perniagaan tuh supaya kita tidak di tipu dan di perbodohkan macam ni. BERHATI-HATI okay semuaa ^_^ May Allah protect all of us.. and sorry for those yang dah tekan link and sign up. TQ for giving some feedback to me. 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

Obsession in PINK.. saya sangat suka warna PINK!

Assalammualaikum and Hello Blogger's//
Hai.. apa khabar semua? sihat? Alhamdulillah syukur pada Allah masih di beri peluang untuk bernafas.. jadi hari ini apa yang una nak sharekan bersama korang semua ialah tentang my obsession in PINK.. haha.. macam yang kita semua tahu semua ada warna kegemaran masing-masing kan? sama lah macam una.. tak tahu kenapa terlalu sukakan warna pink ni.. sampaikan semua barang yang una beli semuanya harus berwarna pink.. tapi una rasa lebih kepada aksesori.. pakaian una selesa pakai semua jenis warna.. sebab una suka cuba warna yang berbeza-beza setiap hari.. love to be colourful.. tengok blog una pun mesti korang dah boleh agak.. hehe.. dari dulu sampai sekarang.. kalau edit blog xpernah lari dari warna pink.. so, korang macam mana? suka warna apa? share sikit.. 

Bagi una warna pink ni bukan lah warna kegemaran wanita sahaja.. betulkan? ramai sangat lelaki yang kita tengok sama-sama minat warna pink.. bukan sebab mereka lembut ke apa, buang.. buang.. buangg that negative thinking! kita berhak nak suka warna apa pun.. sebab itu satu kepuasan! hehe.. so, sini meh tengok collection una yang berwarna pink colour~ huhu :




hehe.. All my stuff yang warna pinky minky.. una memang sangat2 mudah tertarik dengan warna pink.. pantang nampak.. so siapa peminat warna pink?? okay kita sama! sepppppp! una sertakan maksud personaliti kita melalui warna :
Emosi (Warna Diri - Merah Jambu)
Anda merupakan seorang yang periang dan mempunyai pemikiran yang terbuka. Anda memahami perasaan orang lain dan begitu rasional dalam membuat sebarang keputusan yang lebih menguntungkan dan bertahan dalam jangka masa panjang. Anda juga seorang yang matang dalam kehidupan dan mempunyai sifat pemurah. Anda tersendiri dan meminati bidang kreatif. Anda mempunyai kuasa membuat berbagai jenis perubahan demi perubahan yang drastik dan berterusan.
Gaya Berfikir
Individu-individu bertahap emosional bersifat imaginatif, inovatif, intuitif, artistik dan berfikir berasaskan visual. Mereka sangat bagus dalam kebolehan-kebolehan sintesis dan konseptual. Mereka juga mempunyai pandangan yang bersepadu dan lebih komprehensif di dalam apa-apa keadaan / situasi dan masalah. Mereka berkebolehan dalam membuat pertimbangan, mempunyai pandangan luas dan berfikir secara strategik. Mereka bagus dalam mengumpul, menggabung, membanding dan menyusun semula idea-idea yang membolehkan mereka melahirkan konsep-konsep yang unik dan dinamik. Mereka lebih suka bekerja secara bebas, mengikuti cara mereka sendiri berbanding melihat penyelesaian yang telah sedia ada dan sering mengambil risiko dan memecah tradisi yang menghalang / melembabkan kemajuan.
Elemen - Api;
Unsur - Oksigen;
Sifat - Sabar;
Golongan - Tariqat
so enjoy your colourful of life.. 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?