Home Home Home Home Home

Giveaway Kemetot Chomel : Free FULL PACKAGE edit blog.

Assalammualaikum and hello people ~

Taraaaa.. terkejut tengok banner ni? pejam celik pejam celik.. eihh, betul ke ni kan? betul lah korunk! una buat giveaway.. hadiah pulak free full package edit blog.. huhu.. nak tak? una edit percuma untuk korunk.. wohooo ! soo , kalau nak join ape lagi :) just ikut syarat macam dekat bawah ni :

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN ''
  • Copy banner di atas
  • Buat entry dengan tajuk Giveaway Kemetot Chomel : Free FULL PACKAGE edit blog.
  • Like fanpage una dekat sidebar tuh dan follow una untuk tahu perkembangan terkini mengenai giveaway yang una anjurkan ini
  • Giveaway ini hanya berlangsung selama 2 minggu sahaja, iaitu dari tarikh 11-04-2014 sehingga 24-04-2014
  • Dah siap buat entry apa semua boleh copy paste link blog korunk di ruangan komen
  • Pemenang di pilih melalui random.org 
  • Simple kan? jadi semoga berjaya menjadi 2 orang pemenang bertuah tuh ! huhu :D
Lots of Love,

Tudung Bawal dan Shawl Bidang 55/60.. Jom beli??

Assalammualaikum para blogger semua!

haii.. haii.. and haii ! hari una nak buat bisnes tudung dan shawl sikit.. bidang yang luas untuk cover dada kita apabila memakai tudung.. sebab tudung dan shawl yang una jual ni semuanya bidang 55-60! so, jom lah grab.. harga pun berbaloi dengan material yang digunakan.. pasti berbaloi.. 



untuk detail boleh add una di facebook, untuk lihat jenis tudung yang ada! jom membeli dan cover aurat anda! cepat cepat sebelum stok habis.. huhu ~

Pakai tudung macam YUNABELLA..

Assalammualaikum..

yeaayyy! hari ni kita try tudung style baru noh? ikut cik blogger Yunabella.. bak kata cik blogger ala-ala tudung Fareeda gitu! hehehe.. tai this is nice lah. atleast can cover up ur dada.. nampak cantik.. pada sesiapa yang xsuka nak pakai tudung awning tuh kan so mmg sesuai lah nak pakai tudung macam ni.. sekarang ni tudung bawal dah macam2 style kita boleh pakai.. betul kan?? soo, nak tengok? taraaaaa ~
dekat bawah ni ada tutorial yang korunk pun boleh try buat tau! huhu. simple much :) cantik and terletak.. 

jom lawat blog cik yunabella nie.. click SINI... :D