TUTORIAL : BLIN GD , jalan mudah dan cepat dapat duit :)

Hye and Assalamualaikum semuaa :)
Sekarang mmg banyak jalan untuk kita dapat duit secara online kan ? mmg sangat2 mudah . duduk2 , goyang kaki cket , minum kopi depan laptop dah dapat duit even seposen dua . tapi duit jugak lah kan ? ada usaha ada lah income yang datang . sebelum nie . una ada buat tutorial tentang churp-churp . cara nak registered pun una ada buat jugak :) korunk pergi saja dekat SINI .
naa , sekarang kite start tutorial nya kayy ?
1. Korunk pergi dekat link BLIN.GD nie .
2. lepas tuh korunk click SIGN WITH FACEBOOK.
3. Dah click ? then dia keluar mcm nie kann -->
4. lepas je korunk click go to app tuh , automatik dia akan keluar dekat home Blin.gd tuh :)
5. Then nampak kan dekat atas tuh , ada perkata home , profile , earning dan DO'S and DONT'S .
6. click dekat bahagian home tuh korunk boleh tengok campaign yang mereka sediakan . 
7. Tengok earning una ? baru sehari dah dapat RM9.50 sangat mudah ! 
8. cara nak share iklan Blin.gd nie korunk boleh tengok dekat blog FIZGRAPHIC.COM
KEBAIKAN JOIN BLIN.GD
Dari pendapat una sendiri . blin gd nie salah satu iklan online yang boleh dapat duit dengan cepat dan mudah . yes , satu click saja korunk dah boleh dapat duit . maybe 20 sen , or maybe 30 sen . kalau korunk tak percaya , cuba korunk registered then korunk suruh kawan korunk click satu link iklan blin.gd nie , then korunk home blin.gd korunk . taraaa ! magic , duit dah pun masuk :) hahh , una rasa blin.gd nie lebih cepat dari churpchurp dan juga nuffnang . tapi tak di nafikan churpchurp dan nuffnang masih di hati wokkk ! hahahah :D macam2 cara kita boleh buat untuk dapat kan duit , yang penting HALAL dan dari usaha kita sendiri :) jadi , dengan senang hati una nak ajak korunk join sekali blin.gd nie , comfirm korunk takkan menyesal punye ! tengok lah , una baru join sehari pun dah dapat income sampai 9rgt lebih :)
jadi , meh click una punyer blin.gd . kalau dah registered copy lah link iklan korunk tuh dekat entry una nie . dengan senang haty una akan click jugak untuk korunk :) Thank You very much semuaaaaa ! 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

66 comments:

  1. ohh thanks kak una..

    dah klik klik balik bolee
    http://blin.gd/4eue
    http://blin.gd/4euf

    ReplyDelete
  2. thanks akk sbb share.. saya baru join dah dpt Rm 2..

    ReplyDelete
  3. http://blin.gd/4ev0

    klik lah kak :)

    ReplyDelete
  4. http://blin.gd/v1/profile.php

    mcm ni eh una ?

    ReplyDelete
  5. kak una,,,tolong click kan!!!
    http://blin.gd/4ev9

    ReplyDelete
  6. done click semua :) hehe :D
    anak pulau , bukan link tuh . link lain :)

    ReplyDelete
  7. dah klik :) kak una tolong klik.

    http://blin.gd/4evf

    ReplyDelete
  8. Dah .. akak tolong click kan yer ? Saya dah click -__-

    http://blin.gd/4evk

    ReplyDelete
  9. Dah klik kak una punye :) klik saya punye pulak..

    http://blin.gd/4evl

    ReplyDelete
  10. akak ? zieraa dah join dahh :) zieraa dah klik akak punyee . :) akak bolee klik untuk zieraa pulak ?
    http://blin.gd/4evp thankss :)

    ReplyDelete
  11. sudah click. thanks kak una !

    http://blin.gd/4evr

    :)

    ReplyDelete
  12. WOW kak una thanks for the information . http://blin.gd/4evI

    ReplyDelete
  13. Dah klik Kak Una punya :)
    http://blin.gd/4evO

    ReplyDelete
  14. NAK NIKON DSLR ?? JOM LER RAMAI2 MERIAHKAN INI GA !!! AWESOME LA GA NI !!! :)
    http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html

    ReplyDelete
  15. Kak Una , lepas dah cukup semua tu nak kena buat apa ehh ?? eyja blur lagi ni . twitter dah cukup , fb pun dah cukup . Eyja nak ambil iklan lain tak boleh pun . Harap dapat membant , terima kasihh :)

    ReplyDelete
  16. Thanks kak una :)
    Rajin-rajinlah click link ni eh ?
    http://blin.gd/4ewT

    ReplyDelete
  17. kak una,macam mana kita nak ambek duit daripada hasil org klik2 link tu?

    ReplyDelete
  18. Kak Una , bila kite tekan home , dia tak kuar pun campaign yg disediakan ?? kosong jee .

    ReplyDelete
  19. fi pun ada jugak..hehe tapi malas je nk share..hahaha

    ReplyDelete
  20. una ni aq acap , na tanya ckit , maybe ko bole respon or sape2 na respon , no hal at all , na tanya duit yg kita earn kita bole dpt ke , means duit 2 akn masuk ke bank kita or what

    ReplyDelete
  21. dah klik kak una puny

    klik hanah punye juge ye
    blin.gd/4eOS
    blin.gd/4eOR
    blin.gd/4eOQ

    ReplyDelete
  22. dah click...click cik eyla punya jugak ea :)

    http://blin.gd/4eZC

    ReplyDelete
  23. http://blin.gd/4fUt
    ni eh una ?
    tolom click kan eh ? hihi :)

    ReplyDelete
  24. klik laa ni .. thank u .. yana da klik una pnye ..

    http://blin.gd/4gWh

    ReplyDelete
  25. sis , boleh buat tutorial kat ats blog ada cam bumbung tu..
    camni..http://4.bp.blogspot.com/-q8dU5DvUKHY/UAvgwmzU6QI/AAAAAAAADd8/fqwqz9FshTs/s1600/Untitled-2.png :)

    ReplyDelete
  26. http://blin.gd/4hb9
    jom click sini..thnks una.. :)

    ReplyDelete
  27. hiii tuan blog comel! nk tnya, cmna nk buat yg pd bhgn atas blog awk nie? yg ada curve2 tu...cantik! mx tlg ajar :)

    ReplyDelete
  28. 안녕하세요~WE SELL HANDMADE STUFF IN OUR BLOG SHOP! WE HAVE BAGS, POUCHES, KEY MANAGER, ACCESSORIES AND MANY MANY MORE! PLEASE VISIT OUR BLOG!^^ 감사합니다!
    좋은 하루 보내세요~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com http://www.thesoaplicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. dah klik akq nye...
    akq tolong lah klik saye nye plk yew
    http://blin.gd/4hQ2

    ReplyDelete
  30. dah klik akq nye link..
    klik link saye plk ye..
    http://blin.gd/4hQ2

    ReplyDelete
  31. oke sara dah klik una punya yea saygs.. :)

    ReplyDelete
  32. http://blin.gd/4isv
    xreti sgt..xdpt hasil..meh tolong..

    ReplyDelete
  33. yuna saya da klik awak punya..hehe ni saya punya link
    http://blin.gd/4jtS
    http://blin.gd/4jtT
    http://blin.gd/4jtU
    http://blin.gd/4jtV

    ReplyDelete
  34. blin.gd ni still valid lg ke ? maksud sya, masih bleh dpt duit? knpe sya klik home, tp x de pe pon klua ?

    ReplyDelete
  35. nak join jgk.. hehhee
    nie link saya
    http://blin.gd/4k01

    ReplyDelete
  36. nk klik dkat mne ea ?sya x brape phm sbnarnye .. tp sy brminat sgt2 .harap sis una bole tlg sya . ;)

    ReplyDelete
  37. askum .sy x brape pndai n nk klik ktne bru leh jana duit tu ? mntak tlg ajar kn sy ..terima kasih una :)

    ReplyDelete
  38. kak una .. thanx alot..

    sye dh klik link kak una.


    http://blin.gd/4kgj
    tolong klik boleh? thanx kak :*

    ReplyDelete
  39. thanks dh share una...
    hmm,nie pendapat sya k...sya tngok bnyak sngat komen2 nak minta tlong klik iklan nie...msti ssah nak klik satu2 kn...so,kpada kak una n korang smua yg nak bnyak klik kat iklan tu...meh la join kat group BLIN.GD kat fb nie...sya bru buat ...kta share2 iklan BLIN.GD nie kat sna ya ...stuju ??
    klu nak join ke web nie https://www.facebook.com/groups/187314394742789/

    ReplyDelete
  40. @SYAFIQA
    meh la join group BLIN.GD kat fb.. klik sni https://www.facebook.com/groups/187314394742789/

    ReplyDelete
  41. hai smue...sye baru di sini..click la sye pnyer ye,i will click u http://blin.gd/4koC

    ReplyDelete
  42. hai click la sye pnyer ye,i will be click yours back..http://blin.gd/4koC

    ReplyDelete
  43. miss yuna .. thanx alot..

    sye dh klik link yuna.


    http://blin.gd/4krl

    tolong klik ya, thank !!

    ReplyDelete
  44. hai una..
    comel r awk nie..sy follow ehh..

    http://blin.gd/4kQ1

    ReplyDelete
  45. sy follow awk yer una..

    http://blin.gd/4kQ1

    ReplyDelete
  46. tolong click:

    http://blin.gd/4l48
    thanks

    ReplyDelete
  47. http://blin.gd/4lsX kak Una ,klik please ?thanks

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum kak una,
    nak copy entry nie yer,..
    thank you.. =)

    ReplyDelete
  49. done click kak una punyer..
    klik mine please... =)

    http://blin.gd/4lXG
    http://blin.gd/4lXI

    ReplyDelete
  50. http://blin.gd/4m3S

    please.. :)

    ReplyDelete
  51. Tadaa! Kempen tu xde :'(
    http://blin.gd/4mHW

    ReplyDelete
  52. Tadaa! Kempen tu xde :'(
    http://blin.gd/4mHW

    ReplyDelete
  53. http://blin.gd/4mIl

    takdee pun kempennyee. huhu.

    ReplyDelete
  54. haa kak una dah janji nak klik , tak baik mungkir janji eh kak una . hehe
    http://blin.gd/4mJy

    ReplyDelete
  55. haa kak una dah janji nak klik , tak baik mungkir janji eh kak una . hehe
    http://blin.gd/4mJy

    ReplyDelete
  56. http://blin.gd/4mJy

    ReplyDelete
  57. cara gampang dapat uang melalui internet tanpa modal
    free gratis

    1.klik daftar/register paypal(kalau yang belum punya paypal)
    2.klik primer/bisnis
    3.isi semua data dengan benar
    4.klik setuju dan buat rekening
    5.kemudian masukkan kode dan lanjutkan
    6.selamat anda telah terdaftar(jika anda punya kartu kredit masukan kartu kredit kalau tidak punya lanjutkan)

    setelah ini anda sudah punya akun paypal
    dan siap melakukan bisnis ptc untuk dapat uang gratis
    setelah itu pilih salah satu ptc di bawah ini atau bisa kedua duanya jika ingin dapat$$$ banyak

    PROBUX $1-$1000 PER MONTH & per daily ads $0.01
    Fusebuxmin.payout $4 & same with probux ads $0,01

    setelah itu kalian
    1.klik dafar atau register isi semua data klik setuju
    2.setelah semua slesai di buat sekarang login
    3.jika sudah login klik view ads
    4.setelah itu klik iklan yang ada di bawahnya satu persatu
    5.dan tunggu sampai waktu berakhir
    6.ulangi klik iklan tersebut setiap hari agar $$$ yang di inginkan terkumpul
    7.setelah mencapai $5 kalian bisa tarik uang tersebut ke paypal
    8. dan bisa kalian belikan uang itu secara online atau di masukkan rekening Paypalmu atau rekening bank mu sendiri jika punya
    9.uang yang kalian hasil kan pertama hanya sekitar $1,5 perbulan
    tapi jika kalian menyawa refferal yang banyak kalian bisa dapat uang $1000 perbulan
    10.silahkan mencoba
    itu yang bisa saya bantu
    visit in my website
    PTC

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=