FREEBIES: Cute Smiley for Cbox or shoutbox

heyyy , semuaa :) soo , mesty korunk tercari2 kan mana lah nak cari cute icon smiley yang chomel2 untuk cbox or shoutbox korunk kan ? so , nie una ade koleksi smiley yg dulunya una guna untuk letak cute icon dalam post yg selalu org guna tuh kan ? una dapat dari greasemonkey , kalau korunk guna old editor and web mozilla korunk msty tahu kan ? soo , tanpa buang masa , ambil lah smiley nie :

Smiley one
:1::2::3::4::5::6::7::8::9::10::11::12::13::14::15::16::17::18:

Smiley two
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

Smiley three
:131::132::face2::face3::face4::face5::face6::face7::face8::face9::face10::face11::face12::face12::face13::face14::face15::face17::face18::face19::face20::face21::face22::face23::face24::face25::face26::face27::face28::face29::face30::face31::face32::face33::face34::face35::face36::face38::face39::face40::face54::face41::face42::face43::face44::face45::face69::face71::face75::face76:

This all smiley is not my creation tau :) soo , thanks sangat2 pada owner yg buat all smiley nie :) korunk just click right click then copy image url . guna Tutorial nie untuk masukkan smiley . Tutorial for shoutbox & Tutorial for cbox.
Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

116 comments:

  1. haha,tringt old editor dulu..ada jugak smiley ni..dah lupe dah dri mana amik.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh terima kasih sbb buat freebies nih mmg fiqa tengah mencari2 frebies nih pun ^_^

    ReplyDelete
  3. saya ambik semua ya kak una ? :DD

    ReplyDelete
  4. thanks kak :D
    dah lama hana carik .

    ReplyDelete
  5. Comelnya! Cun gitu! Macam tuan dia la :D

    ReplyDelete
  6. kak camne nak ambik masuk ke dalam CBOX ?

    ReplyDelete
  7. Kak una , mcm mane nak copy image url ?

    ReplyDelete
  8. pandainya una pikat hati readers dye . mmg nak singgah banyak kali laa mcm ni . hikhi

    ReplyDelete
  9. Kita copy several emoticon icon ye :>

    ReplyDelete
  10. sye amek yer emoticon nih :) lawa larhh ! xD

    ReplyDelete
  11. tengs ye kak una. sy amek emoticon neh. :)

    ReplyDelete
  12. kak una ,sy pun nak ambik emo-II cute nih . ♥ ..bole yaa :)

    ReplyDelete
  13. kak una ,sy pun nak ambik emo-II cute nih . ♥ ..bole yaa :)

    ReplyDelete
  14. Saya amek yang kucing tu tao ^^ thanks you

    ReplyDelete
  15. Terima kasih kak Una ;D sayang kak Una dan blog hihi...

    ReplyDelete
  16. Thanks.. Amik Sedikit yer :P

    ReplyDelete
  17. Kak Una , Kyra buat toturial kat blog Kyra tau . Tapi Kyra akan credit kan Kak Una punya :)

    ReplyDelete
  18. Wah, thanks banyak-banyak ya kak Una. Wlauapapun saya nak credit jugak pada kak Una :D

    ReplyDelete
  19. terimakasih akak una. saya amek satu

    ReplyDelete
  20. hey . er , saye nak bagitahu akak yang ade copycat copy akak lah ._.
    nih -->http://riennaeyna.blogspot.com/2012/03/icon-come-untuk-cbox-or-shoutbox.html

    ReplyDelete
  21. er , akak .ade copycat tiru freebies akak lah ._.
    nih --> http://riennaeyna.blogspot.com/2012/03/icon-come-untuk-cbox-or-shoutbox.html

    ReplyDelete
  22. i take this for my cbox kay? thanks =D

    ReplyDelete
  23. thnkss, take the 3rd :smiley three: <3

    ReplyDelete
  24. kak una saya ambik satu set...tq

    ReplyDelete
  25. cik una , tutorial sagad berguna . thanks sagad :)

    ReplyDelete
  26. awak..saya amek satu ea utk cbox sy..tq sangat2

    ReplyDelete
  27. saya ambik tau... comel sangat! terima kasih tau :)

    ReplyDelete
  28. thank you... ske sangat!!!
    sye ambil ye...
    kyaaa~~~~ chumil sgt... like!!! like!!!

    ReplyDelete
  29. thanks kak una. saya guna ye icon-2 ni ^^,

    ReplyDelete
  30. terima kasih kak una yg comel manis dan cute :D

    ReplyDelete
  31. Saye guna tau..:) rajin gilerr akak bagi freebies :) semua cun2 plak tu..^_^

    ReplyDelete
  32. kak una saya ambik yee...terima kasih

    ReplyDelete
  33. Salam Sister! Thanks for this :) These smileys are way too cute :) Kudos

    ReplyDelete
  34. wah bagus juga tuh smileynya,
    buat temen ane pantes tuh

    ReplyDelete
  35. salam..akak ! sy amek semue ye? hekhek.. terima kasih

    ReplyDelete
  36. Thanks... amik beberapa smiley..hehehe

    ReplyDelete
  37. terima kasih..saya ada ambik smiley tu semua tau

    ReplyDelete
  38. Haii :)
    saya ambek taw, Thanks a lot dear :)

    ReplyDelete
  39. thank you soo much ,, i take all yaa <3

    ReplyDelete
  40. Thankks akak.. dah lme saya cari icons ni.. :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=