Myinvitepay.com.. betul atau tidak?

Assalammualaikum and Hello Blogger's//
Hai semuaa? *lambai sikit* korang pernah dengar tak tentang Myinvitepay.com ni? actually una baru je dengar hari ni. kawan una yang introduce. una try search tentang web ni. apa yang una faham kita bekerja dengan diorang untuk promote diorang punya web. Duit pula di beri dalam bentuk USD. sekali sign up dapat 25USD bersamaan dengan RM85.00ringgit Malaysia. Ramai yang kata benda ni scam. Sekali klik pulak kita dapat 10USD. Una cuba nak uji kaji benda ni. Dia kata kalau dah sampai 500USD baru kita boleh cash out. Dia takkan minta Butiran peribadi korang. Macam no akaun ke ape ke. Just sign up je. Bila korang dah reach until 500USD baru ada form untuk withdrawal sama ada melalui cek, paypal atau bank in. soo, hari ni una nak try experiment sikit link ni. Pada yang sudi click link ni una sangat-sangat berterima kasih. Pada yang sudi beri pandangan pun terima kasih. Mana tahu program ni betul korang boleh join dan dapat jana pendapatan tanpa Produk. 
FOR SURE UNA NAK TEGASKAN! TIADA PAKSAAN SEBAB UNA JUST NAK UJI KAJI THIS PROGRAM. SO KALAU SUDI CLICK. TERIMA KASIH CHU'OLLS SEMUAA~
(link telah di padam kerana uji kaji dah berjaya,jangan mudah percaya dengan bisnes sekarang okay)

UPDATE : 28/2/2015 - 2:06PM
Uji kaji pertama.. Hasil click hari ini :
UPDATE : 28/2/2015 - 3.44PM
Jawapan :
Lepas una dah buat uji kaji baru una tau.. Laman web ni just scam. And please and please jangan percaya.. Una join sebab kawan una dah join so una nak cari kesahihan sendiri. Mana ada perniagaan yang xperlukan modal? Lepas tu just main click2 link. Jangan mudah terpedaya okay? Pastikan kita selidik dulu sesuatu perniagaan tu sebelum join. So now, pegi bagitahu siapa-siapa geng korang yang join benda ni. Una tercari-cari siapa yg pernah join benda ni n kebetulan ada kawan una komen di ruangan we chat una dan ini kata dia : 
Antara respon yang telah diberikan oleh kawan una.. tq guys for helping me find the answer
Ini pulak gambar yang unda dapat daripada research di internet pulak..
Nota bit bot :
So, moral of the story. Jangan buang masa :D sebab semua ni hanya scam. So don't trust this link. Kita nak cari duit boleh tapi kena betul-betul selidik tentang sesebuah perniagaan tuh supaya kita tidak di tipu dan di perbodohkan macam ni. BERHATI-HATI okay semuaa ^_^ May Allah protect all of us.. and sorry for those yang dah tekan link and sign up. TQ for giving some feedback to me. 

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

17 comments:

  1. Saya pun ada masuk juga tapi baru dapat 200 lebih. Memang tak percaya sangat pun. Just nak cuba. Rasa bersalah pula share kat orang...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahh.. kann? macam2 orang skrg ni.. ada je yang depa buat nak tipu orang.. tape lah kita pun xtahu.. jadi kalau ada sesiapa join kita halang depa... gtau perkara sebenar ^_^ In shaa Allah ada rezeki nanti untuk kita :D

      Delete
  2. Aah saya pun nyaris tertipu hehe.. nasib baik kakak saya gtaw yg benda ni scam :/

    ReplyDelete
  3. Seriusss? Tapi kawan gua dah dapat bulan lepas tu macammana ? 😕😕

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dapat? sure ke? bukti dia?

      Delete
    2. Bkn ke ckup sbulan bru dpt payment dia..bkn terus2 dpt kalau dpt 500USD skali pon..dia yg tulis situ end of the month bru dpt..so cner ea..xjoin lg..tp nk tny gak la yg dh berpengalaman

      Delete
    3. Br settle task usd500...Diaorg suruh download ringtone@wallpaper plak br nk bayar kita. Cmne tu....fikir2kn la.

      Delete
    4. Br settle task usd500.diaorg suruh download ringtone@wallpaper br nk bayar.
      1 mesej rm4.
      Seminggu 3@4 kali =rm16
      Sebulan=4 minggu jadi...
      4 x 16=rm64.
      Lepas dpt duit dpt stop sms tu kira untung la.kalu xdpt stop sms parah kredit nset kena telan. Ntah la....duit sapa xnk kan???

      Delete
    5. Br settle task usd500.diaorg suruh download ringtone@wallpaper br nk bayar.
      1 mesej rm4.
      Seminggu 3@4 kali =rm16
      Sebulan=4 minggu jadi...
      4 x 16=rm64.
      Lepas dpt duit dpt stop sms tu kira untung la.kalu xdpt stop sms parah kredit nset kena telan. Ntah la....duit sapa xnk kan???

      Delete
    6. Br settle task usd500...Diaorg suruh download ringtone@wallpaper plak br nk bayar kita. Cmne tu....fikir2kn la.

      Delete
    7. Br settle task usd500...Diaorg suruh download ringtone@wallpaper plak br nk bayar kita. Cmne tu....fikir2kn la.

      Delete
  4. Seriusss? Tapi kawan gua dah dapat bulan lepas tu macammana ? 😕😕

    ReplyDelete
  5. Some people know how to remove myinvitepay.com email? ? ?

    ReplyDelete
  6. Pls dun trust tis myinvitepay.com n waste ur time..finally I aso bcm one of d victim.shit...I already rec $535 but cnt withdraw..ask me d same thing to download clr ringtone all.......shitttttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah u mangkuk. kata pergi kat institusi kewangan tapi buat benda-benda mcm ni

      Delete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=