Mereka yang bertuah dapat header daripada una

yeayy ! ini lah dia mereka yang bertuah yang dah dapat header mereka :) wahhh , suka takk ? jom tengok hasil header yang dah una buat , aipp ! jangan curi-curi okeyy :) sudah di miliki semua header nie :) 


NOTA BIT BOTT :
ade lagi satu header yang tak siap , Farah Adiba punyer , awak sila bagi detail elok2 yer :) kalau ade fb tinggalkan detail dekat inbox fb una :) thankss :D dan yang komen kemudian maaf una tak dapat buat apa-apa , sebab una dah kata una hanya mahu 20 orang , mungkin insyaAllah , una buat lagi yupp :) mane tahu ade rezeki korunk pulak time tuhh :) yeayy ! saya siap separuh :) nanty dah siap lagi dua una letak header tuh , then korunk boleh lah jejak kaki ke blog-blog mereka semuaa :) have a nice day in blog-ing semuaa :)

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

19 comments:

  1. UNA CANTIKNYER HEADER..SAYANG DPT TAHU LAMBAT..HUHU..TP XPE LAA XDE REZEKI..BTW,,KALAU UNA NK BUAT HEADER LAGI INFORM2 LAA KAT KTE YE..
    (HUDSONNFI.BLOGSPOT.COM)
    P/S:TERINGIN NK HEADER LAWA..
    *sbb xreti wat header laa..hehe

    ReplyDelete
  2. una..cntk header.. tpy td dh ckp dh..dh xde rety nk buat cm ne kn.. ok lawa header kt ats 2 ^^

    ReplyDelete
  3. awak ditag di blog saya :)

    http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/10/jangan-buka-kertas-soalan-sehingga.html

    ReplyDelete
  4. sume cantek la kq una. *jeles ni*

    hoho.

    ReplyDelete
  5. mana dapat font cantik-2 nie , dini minat sesangat !

    ReplyDelete
  6. alorh ! comelnyer header .
    nak jugak ! *sambil hentak kaki .

    ReplyDelete
  7. Wow , akak memang ada bakat dalam bidang seni ^^

    ReplyDelete
  8. huhu , ade gamba yang same dengan blog saye :]

    ReplyDelete
  9. cantiknye una buat..
    ala cik ana lmbat tau la :(
    nanti una buatla lagi ye..
    sedihnye cik ana x dpt :((



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  10. thanks semua :) dah , tak mau sedih2 yer ? insyaAllah una buat lagi , then mana tahu ade rezeki korunk ker time tuh :)

    ReplyDelete
  11. kak una ! nk jgk !ni sy punyer . teddyrilankumma.blogspot.com
    thank you !

    ReplyDelete
  12. taste una memang cantik..Ayn puas hati..tq..

    ReplyDelete
  13. Waaa, canteknyaa. Una nak tnya mcmna nk wat header yg transparent kat blkg tu? Nak tuto ada. Thanks kalo sudi kongsiii :))

    http://azymaberlarikelangit.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Thank you so much Kak Una! Lawa sangat-sangat!

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=