Imma Mouse Doodler *PAINT TOOL SAI!

heyy semua :) Assalammualaikum & selamat sejahtera . hehe :D hari nie una happy sangat ! sebab apa ? sebabnyaa .. una sudah berjaya melukis doodle menggunakan PAINT TOOL SAI ! hehe :D sebelum nie una just melukis doodle di ADOBE PHOTOSHOP CS5 ! yeah ! hasilnya di paint tool sai adalah lebih baik dan kemas :) line dia jugak bagus ouhh ! alhamdulillah una belajar pun dari youtube je . so hasil doodle una tak de lah kemas mana lagy still ade kecacatan nyer . so , una hope una dapat belajar lebih lagy :) fun okeyy ! hahh , disebabkan una nie hanya lah doodler yang menggunakan mouse so una lukis lah mcm tuh , heheh :D una tak terdaya nak beli tablet yang mahal tuh , hanya mampu ade mouse yang kecik molek ini saja sebagai peneman ! huhu \drama cerita sedih sekejap/ tapi tak pe , insyaAllah coming soon kite tak tahu kann ? ngee :D

soo , jangan ambil2 pulak doodle kat atas tuh , una dah letak sign name una lagy dekat situ , hehehe :D \perasan mcm ada yang nak ambil/ btw , una akan keep doodle bile ade masa , nie pun una try try je , ambil mase dua jam jugak ! hikhik , biasa lah orang baru nak guna :) 

NOTA BIT BOTT :
i made it ! for the first time drawing using PAINT TOOL SAI <3

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

17 comments:

  1. Kak unaaa ! CANTIK . buat lah satuu *sambil buat muka takmalu . hehe

    ReplyDelete
  2. Comelnya... tak reti nak lukis-lukis camni.. hikhik xD

    ReplyDelete
  3. eeee, dah lama una tak lukis doodle kan..

    teruskan la,,sukerr

    ReplyDelete
  4. Wah! Comelnye ^^ Lepasni bolehlah buat freebies doodle. Hehehe ;3

    ReplyDelete
  5. cantikya..kak una ada bukak tempahan tak?

    ReplyDelete
  6. comel la doodle tu..saya lukis guna paint tool sai jugak tp x reti nak kawal mouse..huhu

    ReplyDelete
  7. kite pun lukis guna paint tool sai....
    Sai ni kalau dh pro mmg boleh buat apa-apa jek :)

    ReplyDelete
  8. Wahh.. Comel Giler Doodle akak ^_^ Suke2 :)

    ReplyDelete
  9. hehehe :D mekasih semuaa :)

    cik cc : tuhh lahh , una pun dah kekok pegang mouse nie , hehe :D

    wany : tapi saya tak de lah pro mana , nie pun 1st time guna hahh :) aleh2 jadi pulak , hee :D

    ReplyDelete
  10. akak, ajar lah guna paint tool sai ni, saya tak faham :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=