10 yang bertuah ! sape cepat dia dapat ! doodle gift from cik una :)

wahhh , tengok tittle entryy ! ini entry special :) 10 yang bertuahh ! sape cepat comment dia akan dapat doodle percuma daripada una ^^ wahhh  , siapa yang nka una lukiskan doodle buat mereka ? ini secara P E R C U M A ! una tidak mengambil tempahan doodle :) jadyy siapa yang comment una tuh sila senarai kan ciri2 yang korunk mahu , ouhh ! terpulang pada korunk semua mahu follow atau tidak , buat untuk senang nak tahu doodle korunk dah siapa boleh follow una atau like FACEBOOK FANPAGE una untuk mengambil doodle yang telah siap , LELAKI DAN PEREMPUAN di terima :) HEE :D kalau ada lebih dary sepuluh yang comment una akan pertimbang kan okeeh :) ade sesiapa yang berminatt ? jady jom lhaaa :) FREE saje nieee ^^ kerja akan berjalan pada hary sabtu dan ahad , hee :D 

apa yang perlu korunk comment ialah beritahu una ciri2 doodle yang korunk nak ? muslimah ? free hair ? couple ? or etc :) just drop a comment and then you get ur own doodle ^^ i will do my best for you :) sooo , moge ada yang berminat yaaaa ! soo , mahu cepat ini , una mahu study pulak , ngee :D alang2 on9 nie saje lah  nak buat mcm nie , huhu ^^ good luck yawww :)

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

18 comments:

  1. saya nak yea. *huh.mcam segan pulak.

    Saya nak muslimah pkai selendang dgn baju domo.Kalau bolelah. Kalau tak buat tak pe.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. I nak :) couple one :) can I have one? :)

    ReplyDelete
  3. saya nak...! nak doodle muslimah pkai shawl n ada 4 ekor kucin yang comey lotey hehe..b0leh ke? :P

    ReplyDelete
  4. nk..
    nk yg muslimah..
    x kisah baju warna ape..

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer~ nak jugak..
    sy nak yg ala2 muslimah skit
    and wearing blueish cloth :)
    thx~

    ReplyDelete
  6. saya nak ! saya nk free hair yg pegang domokun n berlatar belakangkan pelangi n awan . BOLEH KE ?

    ReplyDelete
  7. Saya nak kak UNA !
    Nak perempuan pakai tudung dgn laki sekali .

    Takkesah lah warna ap , janji cantekk <3

    ReplyDelete
  8. nak yang freehair , muka happy , lambai tangan and baju kaler pink boleh ? thanks :)

    ReplyDelete
  9. salam kak!
    sy nak request doodle ni. haha
    nak yang kelihatan muslimah (pompuan). asalkan dia muslimah dan always sopan, but cool le. haha.

    ReplyDelete
  10. nak doodle muslimah boleh?hehe~:D

    ReplyDelete
  11. nak!!Tapi kita tak ada fb nak like tp dah follow!!

    Ciri doodle yang saya nak:
    Yg comey dan pakai tudung(muslimah)
    Hehe

    ReplyDelete
  12. nak nak ! nak doodle perempuan tak pakai tudung hihi . semua nak warna purple . tapi rambut hitam =)

    ReplyDelete
  13. saya nak kak una..sye nk yg pki shawl..pink bleh ?
    hehe

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=