Beberapa doodle gift yang sudah siap :)

heyyy ! semuaaa :) menanty doodle anda dary una ? yawww ! dah siap separuh , fuhhh ! letih okehh , btw , una minta maaf if tak cantik oke ? anda pada sis , una minta maaf yaaa ? terpublish comment tuhh ? nasib sis tgok , i'm so sorry okehh ? okehh , lets start , una mulakan dgn doodle yang pertama ini ,

doodle milik : http://missjerboa.blogspot.com/
nota kecil : harap kamu suka ^^
doodle milik : http://fahmizzudin.blogspot.com/
nota kecil : hee :D agak tak lawa lahh ! maaf yaa ?
doodle milik : http://amyazuha.blogspot.com/
nota kecil : maaf yaa ? tak dapat nak buat 4 kucing , tak rety ! hee :D harap suka yaa ?
doodle milik : http://budakketotstory.blogspot.com/
nota kecil : hee :D akak harap kamu suka ^^
doodle milik : http://schadomo.blogspot.com/
nota kecil : maaf yaa una tak rety nak buat background mcam tuh :) soo , ini jer yang sempat ^^
doodle milik : http://fieyqasygskamo.blogspot.com/
nota kecil : maaf yaaa kalau tak lawa ^^ 
doodle milik : http://nanalovedayana.blogspot.com/
nota kecil : hee : oke kan mcm nie ? tak semua yang purple lah :) tapi harap kamu suka yaa ?
doodle milik : http://diarygurl95.blogspot.com/
nota kecil : hee :D oke takk ? maaf yaa sangat simple !

fuhh , siap akhirnya , tapi separuh aje lahh , HAHA :) minta maaf yaa kalau una lambat ! una sangat penat , 8 doodle dah siap , lagi 2 tapi yang komen tuh ramai ! hatoiii , sekarang siapa yang comment una dah tak pat tunaikan yaa ? kita tunggu next time , una akan pilih lagy ^^ ouhh , yaa ! maaf kalau doole tak lawa mana :) itu aje yang una mampu buat , ada setengah permintaan yang una tak mampu buat sebab una masih baru lagy dalam melukis doodle nie , so hasilnya pun tak lawa mana :) pada sesiapa yang dah ambil sila comment yaaa ? thankss semuaaa ^^ doodle ini akan jady hak anda sepenuhnya , tapy jangan pula anda mengaku ini anda yang buat , kesian kat una tauuu ! HAHA :) okeh lahhh ! moga korunk punyai hary yang indah yaa ? tengok2 sikit , adakah itu link ada yang bertuahh ! heee :D dan untuk pengetahuan una ambil secara random je , sebab ada yang comment tak bgtahu ciri2 yang mereka nak jady una skip itu dulu :) pape comment una yaaa ^^ thanks semuaaa :)

PADA YANG LAIN , SILA JANGAN SUKE2 COPY DOODLE INI KERANA NANTY OWNER DOODLE NIE AKAN MENGAMUK DAN MELETUSKAN GEMPA BUMI! HARAP MAKLUM

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

13 comments:

  1. comel ! terima kasih una ! love you :)

    ReplyDelete
  2. Tak sangka sy pun dpt..
    ngeh ngeh.. thx :)
    I like it..

    ReplyDelete
  3. Waahhh. Lawa lah !. Terima kasih buat kan yea. Saya ambik !

    *laen kali buat kan la lagi. Cewahh.

    ReplyDelete
  4. Eh. Sori yea. mcm mane nak ambik. Copy je ke ?

    ReplyDelete
  5. thanks una . saya suka sangatsangat doodle tu . thanks ye !! :)

    ReplyDelete
  6. alar rugi syasya x on9 time tu!nak sanad doodle

    ReplyDelete
  7. comeynya..! xpe2 sekor pun dah omey sgt..tenkiu sygsss :DDD

    ReplyDelete
  8. Kak una mcmana nak amek doodle nh ? Takboleh pun nak amek :|

    ReplyDelete
  9. saya ambil tauu ^^

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=