Doodle trade bersama doodleLicious

okeyy , nie doodle buat Cik Cempaka yang merupakan owner kepada blog DOODLELICIOUS .
okeyy , Cik CC una dah siap kan :) whee :D kenapa doodle una kate i love it kan ? sebab una suka tengok dudle-dudle yang omei2 dekat blog Cik CC. sekarang tengah tunggu dudle dari Cik CC , lambat sikit kate nye , tak pe lagipun Cik CC kan tengah siapkan dudle yang menang GA tuh kann ? whee :D tak sabar2 niee :D

Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

10 comments:

  1. alahaiii comelnyerr...kite dah ambik buat anak angkat dah =) hihi

    eee nak blog purple camni jugakkkk ^^

    comel lah yang pakai telekung tu, sukerr

    ReplyDelete
  2. heeee :D seronokknyaaa ^^
    una tggu Cik CC punyer pulak tauu ^^
    wheeee :Dtak sabar niehh ^^
    hahaha :) itu lah , una buat jer ,
    wahhh , boleh3 ^^

    ReplyDelete
  3. heheeh..comelnya..ramainya yang buat doodle comel...

    ReplyDelete
  4. Thanks ek ^^ sukerrrrr...warna ijau tu cantikkk sangat...

    ni untuk kamu =)
    http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/07/dudel-trade-6.html

    Pendapat CC,
    kalau nak berdudel boleh, tapi kena lah beridentiti sendiri ek..happy doodling..

    Thanks ya budak cumil tu...sukerrrrrr ^_______^

    ReplyDelete
  5. cutenye dudel tu ! btw , i folo u :)

    ReplyDelete
  6. [url=http://dcxvssh.com]BkQPFw[/url] , iZoFhXCsMvAE - http://hhmgziigpu.com

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=