This site For Freebies by Kemetot Chomel

Hyee and Assalammualaikum semua :) Di sini adalah ruangan yang una penuh kan dengan freebies yang una buat sendiri ^^ yess , untuk membantu korunk cantik blog for sure ! leave me some comment dan juga request lah dari una freebies apa yang korunk mahukan :) insyaallah una cuba yang terbaik buat korunk ! and jangan lupa letakkan credit yaa ^^ atau comment saja dekat una . Thanks Guy's !
Freebies : Background
Freebies : Cute Header
Freebies : Others
Freebies: Edited Template Kemetot Chomel


Hai! Selamat membaca. Jangan lupa tinggal komen ya?

24 comments:

  1. Font apa ni ? http://2.bp.blogspot.com/-1itlFN0H9oE/T6Ul-lY_kRI/AAAAAAAADMk/eVsnRaIn_Qw/s1600/thanks.png

    ReplyDelete
  2. Tuto dan freebies yang Una bagi semuanya berguna . Thanx Una <3

    ReplyDelete
  3. kta adew amek awak punye background tao ? hee ~

    ReplyDelete
  4. haha...kat sini rupanya..thanks sbb bgtau..hehe..

    Kak Una..rasanya Kak Una kena gak buat link ni kat dlm bhagian tutorial akak tu..mungkin ramai lagi yg x tau..huhu..ke sy sorang je? sedih..

    ReplyDelete
  5. Hi Una,
    saya gune most of your freebies and tutorial for my blog.. you really helped a lot! thanks for everything!
    mari la singgah jalan2 ke blog saya~
    http://seindahsofea.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. akak , boleh tak kita share tutorial akak ?

    ReplyDelete
  7. Bijok ah tuto2 kat sini ! thanks 4 giving the all freebies and freetuto :) Loveyou kak Una..

    ReplyDelete
  8. akak, bleh bgi tuto cmaner nk ltk shoutbox x ? :)

    ReplyDelete
  9. Mak Usu ambik satu background ek.. Chomel..:):) Tq!

    ReplyDelete
  10. kite banyak guna tuto kat sini dan ada guna freebies awak :) header sekali.

    ReplyDelete
  11. sye guna semua tutorial sis. thanks

    ReplyDelete
  12. hai hai.. saya amik ea frebies tu.. terima kasih :D

    ReplyDelete
  13. follow awak di sini....

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/segmen-gua-nak-topup-aiyahassan.html

    ReplyDelete
  14. tengok apa yang boleh di ambil..hehe

    ReplyDelete
  15. salam .. thanx sebab buat freebies nie .. sy ambik utk blockquote .. comel giler >< hihi

    ReplyDelete
  16. As'salam.thanks untk tuto akak...Sgt berguna :)

    ReplyDelete
  17. salam, hye. kita amik satu yee hee. TQ ^^

    ReplyDelete

Assalammualaikum and Hye to all Blogger. Harap anda tidak mengeluarkan sebarang bahasa yang kasar ATAU keterlaluan untuk di baca. Ada apa-apa pertanyaan? Sila komen sini.. =TERIMA KASIH=