Home Home Home Home Home

This site For Tutorial by Kemetot Chomel

Hye and Assalammualaikum semua :) yeahh ! di sini adalah ruangan yang una isikan dengan tutorial yang korunk boleh guna untuk mencantikkan blog korunk . Dan dalam setiap tutorial yang una dah buat ada juga una ambil dari others blogger dan una dah pun selitkan credit di setiap tutorial tuh ^^ and ada juga tutorial yang una sendiri ubah mengikut kreativiti una . dalam site nie una ada membuat tutorial untuk pengguna template Washed Denim , Blogskin dan juga Simple Template :) pasti kan korunk click CTRL + F untuk mencari kata kunci bagi tutorial yang korunk mahu cari .. Jika tidak jumpa boleh terus request Tutorial dari una DI SINI :) atau korunk boleh juga contact una terus di FANPAGE FACEBOOK & OFFICIAL FACEBOOK una :) soooo , Selamat datang ke Dunia Maya Kemetot Chomel ;)
Tutorial: Basic In Blog
Tutorial Blogskin
Tutorial Advertistment (Churpchurp dan Blin.Gd)
Tutorial : Body Blog/Post & Sidebar Tittle/Comment/Page/Navbar
Tutorial: Hover/Link/Header/Menu Bar/Highlight/Underline/Shoutbox/Scrollbar/Top Button/Cbox
Tutorial: Facebook/Youtube Player/Online User
Tutorial: Floating stuff/Blockquote/Cantikkan Blog
Tutorial: Adobe Photoshop cs5
Download Section
How To Download

259 comments

May 31, 2011 at 3:06 PM

semua tutorial akak menjadi... terima kaseh akak !

May 31, 2011 at 3:31 PM

ur welcome dear :) harap dapat membantu yer :)

June 4, 2011 at 11:52 AM

nak tnye..
camne nak wat sidebar ni bergabung ngan post..
i mean cam awak nye ni..

June 5, 2011 at 10:22 PM

ahhha , how eihh , btw nak tanya dulu awak guna template apee ?

June 19, 2011 at 1:39 PM

smua tuto awk sgt membantu!!thnx hah!!

June 25, 2011 at 4:14 PM

SAI tu kene bayar ke kak?

June 25, 2011 at 4:15 PM

download sai kene baya ke kak ?

June 25, 2011 at 6:15 PM

tak ade lahh :) download saje , tak kene bayar pape pun :)

June 26, 2011 at 10:52 AM

waw . thankss !

June 26, 2011 at 11:11 AM

hee :D your welcome ^^

June 28, 2011 at 10:56 AM

babe. wanna ask lah. taw tak cmne na buat button page kat tepi blog neh ? like a fb page, ms page, formspring page, twitter page and etc. tolong bantu boleh ? :)

July 2, 2011 at 2:54 PM

ouhh , una tak tahu lah mcm mane nak buat mcm tuh sis ? hatoii , btw tak pe una try search tuto nie nanty kayy ? nanty una buat ^^ sorry yaaa ?

July 2, 2011 at 4:35 PM

its okay. okeoke. thanks eh :)

July 2, 2011 at 8:46 PM

pelik??? kenapa URL sis kene banned yer?

July 2, 2011 at 8:53 PM

aikkk ? kenapa yaa ? una rasa tak de plak una ban pape url ?

July 3, 2011 at 4:02 AM

una:) I pki denim tmp. cmne nk rptkn wrper n sidebar ?

July 10, 2011 at 4:41 PM

una, you guna template apa erk?

July 10, 2011 at 5:10 PM

washed denim template :)

July 10, 2011 at 5:59 PM

Hey kemetot chomel , paint tool sai tuu expired tk ? :)

July 11, 2011 at 5:15 AM

heee :D nope ^^ ianya takkan expired , just download :) itu yang full version punye :)

July 18, 2011 at 12:07 AM

Thanksss for sharing dear..aviuuuuu

July 18, 2011 at 1:15 PM

u are most welcome :)

July 20, 2011 at 7:29 AM

template ni yg mule2 kite jmpe dekat template designer tu ke ? mcm mne nak buat wshed denim template kak una ?

July 20, 2011 at 7:37 PM

ouhh, nnty kak una ada mase kak una try buat tuto for washed denim kay dear ? sekarang kak una busy .

July 23, 2011 at 9:36 PM

hye kak una :) macam mana kita nak buat DISCLAIMER cute macam kak una punya ?

July 26, 2011 at 1:15 AM

kak una , saie daa download paint tool sai , tp ta ley bukak :\ knpe ye ?

July 26, 2011 at 8:34 PM

thanks for the tuto :)

July 26, 2011 at 9:05 PM

kak una , knpe saie download paint tool sai , dye ta leyy bukak ?

August 2, 2011 at 3:50 PM

tutorial kak una best :)

Thanks for all the tuto and frebies una. I ada ambil tau ;)

THANKS !

August 6, 2011 at 5:20 PM

Akak cemana nak buatkan border kita melengkung seperti akak Una ? :D

August 14, 2011 at 2:07 PM

hey , nice tuto .
btw , mcm u buat header cmtuh ? bile letak cursor dekat situ , keluar ayat secare tetibe , can u help me please ....

August 16, 2011 at 10:05 PM

tengs una . sume tuto una mnjadi laa :)

August 19, 2011 at 1:42 PM

mcm mne nk buat blockquote mcm awak ? =]

August 19, 2011 at 3:58 PM

thanks for your tuto(s) :)

August 21, 2011 at 2:59 PM

thanks for the tutorial :)

August 25, 2011 at 1:53 AM

thanzk 4 ur tutorial ... singgah la blog sye ..

http://puterihikayatblog.blogspo.com/

August 26, 2011 at 11:01 AM

kak una ! thanks . semua tuto kak una menjadi !

August 27, 2011 at 12:19 AM

assalamualaikum . :)
kak una , mcm mne nk wat mcm header akak tu ?
mcm , bile hover , dye kua ayat tuu .
yg tuto tajuk header hover tu mcm mne pulakk ?
sme jekee mcm ekyn tnye tu ?

August 27, 2011 at 1:37 PM

syapik amik freebies kod html tu taw,..

August 27, 2011 at 11:09 PM

tak jd larh kak .
header ekyn pegi ketepi .
dye tak center , skali ngan hover tu pon tak kua .

September 3, 2011 at 11:08 PM

suka blog akak una . mcm-2 ad . thanks membntu :)

September 4, 2011 at 12:48 PM

akk bole dak buad totu copyright yg brgmbr pnya , klau ta bole tapa lhaa .

September 4, 2011 at 8:01 PM

byk sgt tuto yg mmbntu ilah :)
thnks :)

September 4, 2011 at 8:51 PM

take!

September 5, 2011 at 4:21 AM

Thanks , Tuto yg sgat mudah dfhami (:

September 5, 2011 at 8:11 PM

Una kalau saya nak download mesti dia akan keluar macam ni THIS TYPE OF PROGRAM CAN HARM YOUR COMPUTER jdi syer x brani mcm mne nie? :(

September 7, 2011 at 5:37 PM

i just wanna ask , did u ambik tempahan ? Hee . Please reply me back ! :DDD

Anonymous
September 7, 2011 at 9:05 PM

una kite amik sume awak punye tutorial tau .

September 7, 2011 at 9:06 PM

sume tutorial awk kite gne . izinkn kite gne ye ?

September 8, 2011 at 5:24 PM

Akak ! Thanks for all the tutorials :]

September 10, 2011 at 6:21 PM

Kak Husna , kita dah download Photoshop CS5 and dah extract tapi tak boleh bukak app Photoshop pun ? What should I do ? LOL

September 14, 2011 at 5:17 PM

trimas yaa kak BK..smue awesome semua jdy..

September 17, 2011 at 12:55 AM

Terimakasihh for tutorial :) Btw nak tnyeeee , kalau nak buad youtube player dkt header takdee video cmneeee ?

September 17, 2011 at 1:33 PM

kak ! saya guna tutorial akak . tenkiu bebanyak . syggs akak ! haha

September 20, 2011 at 4:35 PM

akak bnyak guna tuto dlm blog una ni. tengs oke :D

September 22, 2011 at 12:42 PM

kak una. zyra amek header yg num 2 tuh. bole kan ? tq ea. tuto kak membantu zyra <3 i love you ;)

September 22, 2011 at 4:59 PM

kakak, macam mane nak jarakkan post title tu ke bawah sikit, biar tak rapat dengan header ?

September 22, 2011 at 5:24 PM

saya bnyk guna tuto nie . da creadit ^^ tengs !

September 24, 2011 at 9:58 PM

thank you kak una! semua tutorial awak menjadi :D

September 25, 2011 at 12:15 AM

salamm . kak . tuto ni bnyak membantu syaa :) trima kasih kak

September 25, 2011 at 12:17 AM

salam kak :) tuto ni bnyak membntu sye la . terima kasihh , cntik blog akak.

September 25, 2011 at 4:31 PM

akak , semua tuto akk menjadi ! tnx a lot ! akk bolee buadd tuto untuk mcm mane nk buad scroll yg kt belah kanan tu berwarne mcm akk punye tak ? tnx !

September 25, 2011 at 6:56 PM

saya ambil satu ^^

September 27, 2011 at 3:06 PM

kaka una ape gune paint sai tool tuh

September 29, 2011 at 7:16 PM

saya guna tuto akak plus freebies.. rajin nye akak buat :D

October 1, 2011 at 2:24 PM

una thanx ohsem sgt tuto . . .but nk tnya cmne nk ltak credit for tuto spe2 kt sidebar tuh...like una nyer yg credit tuh...
thanx sgt =)

October 1, 2011 at 5:06 PM

Kak Una macam mana nk guna background yg kak una kasi tu?

October 2, 2011 at 11:12 AM

thanx tau kak una.... kite boleh blajar lah dri kak una klau cmnie... hahaha thanx yah...

October 3, 2011 at 11:15 AM

salam akak , nak tanya . macammana nak buat scrollbar macam akak ? and blockqoute macam akak ? harap akak ajar . tenkiu :D

October 3, 2011 at 7:02 PM

hai kak uma . boleh tanye , macam mane nak buat yang dashboard , entries , tuto tuh ? kiut la . harap sudi ajar , thanks :)

October 3, 2011 at 9:57 PM

terima kaseh k.una semua toturial menjadi

October 5, 2011 at 4:06 AM

Wah, tutorial una memang menjadi lagilagi tutorial untuk Washed Denim. :) Thanks you!

October 5, 2011 at 5:59 PM

sume tuto akk mnjadi lah... thanx..

October 7, 2011 at 7:14 PM

tut0-2 mudah-2.
hee~ SUKA ! using it :) tenqiu ^_^

October 8, 2011 at 7:17 AM

tuto yg senang cantik dan simple:)

October 8, 2011 at 3:40 PM

Saya guna tutorial akak ye :D nanti saye credit akak #wink

October 12, 2011 at 11:19 AM

salam..terime kasih adik tuk tutorial..credit untuk adik :)

October 14, 2011 at 10:44 PM

kak una..kite amek freebies templete washed denim taw..n kite amek freebies background..da credit

October 15, 2011 at 5:31 PM

bez tuto akk . smue menjadi . buat lgy byak2 kak .

October 16, 2011 at 12:09 PM

Sys , mcm mne nak adjust widths if guna washed denim aek ? Tolong bolehh

October 16, 2011 at 4:44 PM

tak jdi laa.
:(

October 18, 2011 at 6:15 PM

sya ambik background . mmg mmbantu sangat !! thankss :)

October 22, 2011 at 1:45 AM

Kak unaa, i need your help. Haritu kita ada buat yg home, older post and newer post punya icon tu. Belajar dari kak una punya tuto ni. Then, kita dah tknak guna. okay, kita tktau kita buad apa, bnda tu hilang, and dekat bawah blog kita dah tkde perkataan home, newer and older post tu lg. Mcmana ni kak una? harap kak una boleh tlg.

October 23, 2011 at 8:55 PM

akak tolong buat tuto background untuk comment macam kat atas tu..

October 25, 2011 at 1:28 AM

TERIMA KASIH TAU.semua yang saya ambik semua menjadi..thank again. ^_^

October 25, 2011 at 1:02 PM

Assalam . Kak Una , nak tanye . Camne nak letak cursor tue ? Kt ADD GADGET ke ? :D

October 27, 2011 at 5:28 PM

adk ambil satu yew

October 28, 2011 at 8:39 PM

i ambil header satu kay. comel sangat <3 thanks

October 28, 2011 at 8:43 PM

akak , saya gune sume TUTO akak . heee XDD , I'm new here .

October 29, 2011 at 12:34 AM

kak una nk tnye boleh cm mne nk buat cursor x tukar bile pergi kt link....

October 29, 2011 at 12:35 AM

sory nk tmbh mcm blog kak una cursor biase je

October 29, 2011 at 9:24 AM

thanx for da tuto n freebies kalau free tengok nie Http://lovingblushing.blogspot.com

October 30, 2011 at 2:08 PM

Best ! thnks for the tutorial !:)

November 1, 2011 at 9:26 AM

May you happy in your friend :)
Memang comel la awak nie ,tengss ea . baekk hati ^^

November 1, 2011 at 12:11 PM

akak cmne nak buat kotak-kotak untuk home..credit..dan sebagainye tu??

November 1, 2011 at 4:46 PM

ambil satu

November 4, 2011 at 10:47 PM

thanks a lot untuk semua tutorial nie :D

Sha (:
November 6, 2011 at 9:29 AM

Una , bolej tlg buat Tutorial for blogskin pulak tak ?

November 8, 2011 at 1:05 PM

akak..
nk minta tlg boley x..?

November 8, 2011 at 4:36 PM

akak,yunni ambil akak nye divider leh x..

November 8, 2011 at 7:00 PM

sys una fateyn amik wash denim tmplate tu taw..sbb yg lame tslh coding..thanx kak jd pnyelamat sy..hehe

November 9, 2011 at 12:55 AM

Ambil satu yee :)

November 9, 2011 at 11:32 AM

Hai, kak Una. curik satu tutorial tau... hehehe... terima kasih.

November 13, 2011 at 3:15 PM

thanks . kitee amek banyak awak punyee freebies :)

November 13, 2011 at 10:23 PM

time kaseh akak . :D hik3

November 13, 2011 at 11:43 PM

Best ar Tutorial akk una . :)
Tengkiuuu Akk comel :))

November 14, 2011 at 1:41 AM

SALAM,
hyep, i'm a new blogger!thanx 4 da tutorial! *(^_^)*v

November 15, 2011 at 8:16 PM

best lh blogger akak nie....siap ada sediakn backround lagi and semua tutorial akak nie menjadi lh..tq

November 16, 2011 at 6:27 PM

yeah yeah . semua yang sa bwat jady . hee :D

November 18, 2011 at 12:59 PM

suke nye .. sgt-2 membantu untuk blogger baru macam syaz nie . thank you sis :)

November 18, 2011 at 8:52 PM

tax paam lha akak ...
mcm mana nie ?

November 23, 2011 at 2:00 PM

Kak tolong ajar nk wat post title and sidebar bergerak ke kanan

November 23, 2011 at 8:34 PM

sy amik template

November 25, 2011 at 10:10 AM

salam, akak nak tanya, macam mane nak letak credit kat blog? :):)

November 26, 2011 at 10:48 PM

sori kak ...saya nak folow akak tpi x reti nak wat...so,saya juz nak ckp saya amik ape yg akak bgi...

Anonymous
November 28, 2011 at 9:55 PM

salam akak, yang template washed denim tu nak letak kat mana?

November 29, 2011 at 12:06 AM

Your tutorials helped me a lot! Thanks!

November 29, 2011 at 9:14 AM

kakak , ada header yang lain tak ? #justasking ! macam mana nak buat header transparent guna photoscape je ? saya takde photoshop lah . Thank you :)

November 29, 2011 at 12:16 PM

thankz ,sis...
semuenyew menjadi ..:)

November 29, 2011 at 1:35 PM

Kak una?? cmner nk buang post kt blogger?tolong yer :)

November 30, 2011 at 1:12 AM

macam mane kan , kite ade buat automatik new tab , tp kite ta nak lha , bile kite click top bottons tu , nnt die jd new tab . bole tolong buatkan tuto pasal ni ta ?

November 30, 2011 at 3:08 AM

kak una. adik gune freebies header akak satu yee?

December 2, 2011 at 9:44 AM

thanks dik : ) suma jd . thanks bnyk2 ehh dik .

December 2, 2011 at 1:57 PM

alhamdulillah , tuto kt blg akak byk membantu ilah :)

December 2, 2011 at 9:40 PM

saya ambil satu nih . terima kasih :)

December 2, 2011 at 11:17 PM

Tutorial akak semua menjadi.Thanks,okay?!

December 3, 2011 at 9:05 AM

akak una yg adobe illustartor dijah da download patu lps da download tu mcm mne plak ?

December 3, 2011 at 5:00 PM

akak, mcm mana nak buat Shoutbox comel mcm akak punyA tue?
mnta tolong sgt-2x. huhu. :D

December 4, 2011 at 9:33 PM

salam kak , na tye cam new nak letak icon kat atas tab kite ? cam akak punye kan gambar pokok .. nme tuto die ap ?

December 5, 2011 at 12:15 PM

swear , suke kaka punye tuto ..:D

December 6, 2011 at 12:42 PM

thanks for the tutorial :)

December 6, 2011 at 10:36 PM

sis .. cam new na buat cm akak nie ? "thanx you the awesome . i love u nie ? plez reply kat sini .. nanti yaya tgk .. plez btkan tuto dy ?

December 7, 2011 at 9:54 AM

terima kasih . saya design blog saya semua guna tuto awak .

December 7, 2011 at 10:55 AM

@yaya akak dah buat tuto , nie diaa -->

http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/2011/11/tutorial-adobe-cs5-animation-gif.html

December 8, 2011 at 12:58 PM

kenapa tak bolee download photoshop ?

December 10, 2011 at 10:32 AM

kak , nak tempah header kat mane ? dah tkda lgi kee ?

Fatin Here
December 11, 2011 at 12:23 PM

Mcm mane nak buad header ye ? Tak paham la . (:

December 11, 2011 at 1:37 PM

wow,cantiknye saya ambilll

December 11, 2011 at 7:39 PM

Hai kak una . Boleh tak nak request something ? Hihi . Fara nak request mcm mane nak buad menu tab tu ehh ? Nak sgt bende tuu .

Fatin Here
December 12, 2011 at 2:19 AM

Kak Una , mcm mana nak buad header ? Tak paham . ): TQ

http://fatinsyafiqahlotfi.blogspot.com

December 12, 2011 at 11:04 AM

saya ade cuba ckit tutorial ney , n ambik background , trimas ^^

December 12, 2011 at 1:11 PM

sis,boleh tanya tak macam mana nak wat navigation tab mcam awa tuh???

December 12, 2011 at 2:13 PM

@Qila ♥ menu tab apa yaa ? yang mcm akak ade link2 semua tuh kee ?

December 13, 2011 at 3:06 AM

you're truly the best of the best una ! semua tutorial una senang difahami & diikuti . love it a lot! keep up your good work ! ;D

December 13, 2011 at 6:05 PM

Kak una, saya ambil akak punya yang lukis-2 tu letak kat blog saya. Feel free to come and see :)

December 14, 2011 at 8:53 AM

Akak, kenapa yang top butto tu, amelyn search ]]> takde?

December 14, 2011 at 8:53 AM

Sorry kak, *button

December 14, 2011 at 2:30 PM

kakak .! ajr kte cm mnew na wt copyright cm kakak nie .. kte taw da na wt g at edit html tuh .. tp dy juz bg normal front jer .. kte na yunk cm kakak pny nie ,.

December 15, 2011 at 9:19 PM

ambil satu ;)

December 17, 2011 at 12:03 AM

Kakak Una , jgn marah tauu. Saya guna edited template kak una dulu. nanti saya betulkan :)
saya masih cuba untuk belajar :)

December 17, 2011 at 8:59 PM

kak una , terima kasih sbb byk membantu ! Hehm, sy guna washed denim gak,jd sy nk tny camne nk tukar font dekat post title ehk ? hrp dpt membantu~ :3

December 18, 2011 at 10:27 PM

semua blog una mjadi... tq una.. i ambik erkk :)

December 18, 2011 at 10:28 PM

semua tutorial una mjadi.. tq una.. i ambik k.. :)

December 19, 2011 at 9:30 PM

sis, cm ner nk buat sidebar 2 hilang.. bia post jew ade..

December 19, 2011 at 11:00 PM

Smua jadi, ahakk thanks :D

December 19, 2011 at 11:52 PM

akak... apa-apa tuto and freebies... saya mengucap tq sgt2.. sbb buat tuto yg berguna.... membuatkn blog sy cantik..... so... untuk save time ... semua tuto and freebies sy guna utk blog okey.... insyaAllah..sy akan credit kak una.... *muah*!

December 20, 2011 at 4:45 PM

saya guna tut0 awak :)
thenx a l0t ;)

December 21, 2011 at 1:01 AM

terimekaseh akaq <3 tuto neyh bantu sngdd ^_^

December 22, 2011 at 4:23 AM

Kak Una ! Thanks a lot . Sy guna tutor2 Kak Una . Thanks Kak ! (:

December 22, 2011 at 11:18 AM

salam kak una , secret nk tnye , akk tkde uat tuto tuk letak facebook ngn twitter at blog ke ?? kite cri at list tkde pon ??

December 22, 2011 at 10:55 PM

Akak una , tuto untuk center header for yang pakai washed denim ade tak ?

December 23, 2011 at 11:01 AM

thanks akak , tuto semua jadii

December 23, 2011 at 1:48 PM

saya amik ye

December 23, 2011 at 4:43 PM

kak una mcm mne nak center kan header?

December 23, 2011 at 9:57 PM

Sume jadi . kecuali comment box tu . rase nye la . haha . Terima kasih banyak-2 Kak Una :)

December 24, 2011 at 4:56 PM

saye nk blogskin saye seperti dulu camne eh,dh byk edit tuh,huhu

December 24, 2011 at 11:58 PM

Kak Una :) nak tanye macm mne nak wat navigation macam kak Una punya??

December 25, 2011 at 12:20 AM

hi una! nak tanya, mcm mana buat scroll bar dkt shoutbox eh? thanks :)

December 26, 2011 at 12:05 PM

kak una, ada cara ke nak unfollow laman web sprti iluvislam? sbb saya dah terfollow.. dan tiba2 laman web tu ada virus.. :( saya dah try unfollow.. tp tetap x menjadi..

December 27, 2011 at 12:51 PM

terima kasih akak ! sya selama ne guna akak punya tuto .. suma mnjadi .. thanks ! sya dah letak credit ..

December 27, 2011 at 8:12 PM

akak una yg comey~ bole tak nk request freebies new background~ eehehehe. suke la sume backgroung k.una! chomeyy! hehehehe. kalo tk bole tk pee.
thnx tau!

December 28, 2011 at 5:20 PM

thx helping.all tutorial menjadi :)

December 29, 2011 at 11:04 PM

saya ambik background untuk cbox . cantik :)

December 30, 2011 at 1:12 AM

sume tuto akak best ! terima kasih , saya amek template akak and dll . muah muah <3

December 30, 2011 at 3:07 PM

una , nak tanye ~ nape sye pakai washed denim template tapi size post blog sye kecik sgt ?? T.T

December 30, 2011 at 5:12 PM

sys , macam mana nak center kan deader . banyak kali cuba tapi still tak dapat . hm :/

December 31, 2011 at 6:21 PM

salam, camner nak buad tab menu macam una tu, yang siap ada gambar tu. comey,jealouslah. kalau guna simple template boley buad tak?

January 1, 2012 at 10:06 AM

thanx sis .. semua tutorial sis menjadi .. saya dah berpuas hati dengan blog saya yang sekarang nie .. :D sayang sis ..

January 1, 2012 at 5:00 PM

akak una :) nak tnye ni ain da dftr shoutmix kene byr ke ? $0099 ?

January 1, 2012 at 5:00 PM

harap kak una tolong :)
ainyusofgurlz.blogspot.com

January 1, 2012 at 11:18 PM

jadi jadi . thanks ya ?

January 2, 2012 at 2:03 AM

bnyk jugak saye ambik , thanks a lot ^^

January 3, 2012 at 1:10 AM

tutorial2 anda bnyk membntu.
thanx yer atas tnjuk ajar. :)

January 3, 2012 at 2:41 PM

thanks akk^^
sume mnjd..akk foolow yee..nip
syazwancouple.blogspot.com

January 5, 2012 at 12:58 AM

i love your tuto , anyway thanks :)

January 6, 2012 at 4:15 PM

kak una :)
boleh buat tuto untuk blogskins tak ??
sebab,
adik nak cantikkan blog :)
boley kan ??

January 7, 2012 at 5:33 PM

Kak una,
kalau classic template tk ade tmpat comment.mcm mne nk buat??

January 8, 2012 at 4:29 PM

akk macam mane nak masukkan freebies background yang akk bg ?? najwa ta tahu nak buat . i need your help ;)

January 10, 2012 at 3:44 PM

@Faiizzthan u akak una <3

January 12, 2012 at 10:42 PM

sy gune sume tuto akk una , menjady . best lha akk nim ! thanks al0t !

January 14, 2012 at 4:19 PM

kak una , mcm mne nak cari code code kat dlm HTML tuh ?. adee byk sangat , susah nakk carik . terime kaseh kak una , saye budakk baruu belajarr .. :)

January 15, 2012 at 3:53 AM

byk xmenjadi...so leh tlg tgk2 kan blog acu dh mereng huhu...gune template denim tu hancus terus xphm ghuhuhu

January 16, 2012 at 11:41 PM

as'salam , sis una .. boleh toLG tak ?? cam ne na buad header transparent ,, toLG bagy totu jUp sis una ?? boleh ?? btw , thanks sebab bantU saye ! :D

January 19, 2012 at 4:23 PM

salam. mcm mne nk letak 'reply' kt comment?

January 20, 2012 at 10:21 AM

kak,,saye gune eh..dan semua nye menjadi..thankss

January 20, 2012 at 2:01 PM

Kak Husna Punye Totu ! Menjadi (: kau una buat lha washed demin lagi :) Mcm akk una gune skrg ! Hehe

January 22, 2012 at 2:23 AM

salam kak una. sy bru kt cni .
try gne tuto akak erk .
thanks kak !
plus sy ad ambik background dkt freebies yg akak bg tue .thanks a lot ! .:')

January 22, 2012 at 1:22 PM

kak, saya guna freebies freebies akak kay. thanks :)

January 22, 2012 at 1:57 PM

haii kak una. best tutonye,saya amek background and blockquote. masehh :)

Post a Comment